En ny blogg

 

Jag kommer berätta om andevärlden hur min dag kan se ut. Jag lägger ut budskap från dem och mig själv. Jag skrev i en annan blogg som jag har tagit bort. Jag ska fortsätta att inspirera er om andevärlden. Jag får oftast ner kanaliserat från dem. Jag brukar börja med att göra en bild eller så sätter jag in en bild Jag vet aldrig vad det handlar om. Utan bilden symboliserar något som jag lägger ut om.

Jag har gått igenom mycket så därför vill jag själv dela med mig till er.

Ärkeänglar och de uppstigna mästarna hjälper mig hela tiden i vardagen samt min guide Johlie som ni kommer få höra mycket om. Så Johlie kan berätta mycket och hennes humor är kul att lyssna på.Hon är rolig och  påhittig och full av humor. Jag vill då visa er vad kul man kan ha med sin guide  som är min andliga vägledare.

De uppstigna mästarna vill gärna berätta för hur det ser ut på jorden.  De är vill väcka upp oss  lite grann. Det är alltid bra att lyssna på dem som vet hur det ser ut. Jag försöker skriva på bloggen så ofta jag kan.

Hemsidan: Andlig Inspiration – http://www.andliginspiration.com


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.