Hur påverkar siffran – där vi bor?


Jag fortsätter lite till med numerologi som andevärlden vill lära mig om. Tar hjälp av den uppstigna mästaren Lady Nada. Hur siffrorna fungerar.  Vi tänker nog aldrig på hur siffrorna egentligen fungerar. Vilken betydelse siffrorna kan ha för oss.

En del människor man möter på  tycker att det är löjligt och tror inte ett dyft på det. Vi andra som tror på det tycker nog att det är intressant hur en siffra kan påverka oss så mycket.

Kan siffrorna verkligen påverka oss även där vi bor ? Jag kan älta det fram och tillbaka, men om jag ser att namnet på vägen och bostaden påverkar oss där vi bor.

Det är klart vi kan inte gå och tänka på siffrorna för då blir man tokig av det. Jag kan inte låta bli att tänka när jag går förbi ett hus som har SIFFRAN 7 då har jag lagt märke till att de klipper häcken senare än grannen som har en annan siffra på huset. Har sett att siffran 7 vill helst gå inåt har inte tid med den praktiska biten och det stämmer väldigt bra. De ska forska i sig själv och då finns det inte tid till annat. Miljön kan bli lidande om man inte är observant om sjuan.

JAG FLYR SJUAN för när jag bodde själv på sjuan då fick man lite gjort det fanns som inga krafter än till att söka sig inåt. Allt runt om kring fick man göra sedan när det fanns tid över till det. För mig blev det extra jobbigt som är pedant till sinnet. Jag har sett i 7:ans energi funkar inte med att vara pedant för jag får slita häcken av mig. Jag har bott två gånger på en ren 7:a sedan 43. Sista gången jag bodde där tog det lång tid att ta sig därifrån. Men de andra sjuorna tog det cirka två år att ta sig därifrån.

43  –  4+7=7 fyran och trean fungerade ändå som sjuan. Delar man upp siffrorna så blir det fyra och tre. Fyran vill bo tryggt och trean måste fokusera hela tiden genom att fyran  försöker hitta tryggheten i livet. Jag  har sett det när jag bodde på siffran 7. När jag flyttade upp från Göteborg då hamnade jag på siffran sjua med mina två flickor. Men efteråt kan jag se att jag behövde bo där i två år för att få en större och bättre lägenhet att bo i. Jag fick vänta in byggherrarna den gången genom att området var helt nytt. Sedan bodde jag flera år på 31 som var tryggt och lugnt för mina barn och mig. (3+1=4) Jag trivdes väldigt bra att bo där för fyrans energier gjorde så jag ville bo kvar hela livet. Grannsämjan kom från trean. Jag kände mig trygg och glad med mina grannar. Vi hjälpte varandra hela tiden så gården var känd för att vi hade bra grannsämja. Det är bara fina  minnen från den tiden.

Jag träffade min sambo  då hade jag bott där nästan i 7 år. Vi var tvungen att hitta en större bostad för jag väntade barn och då blev det för trångt att bo kvar där. Vi hamnade på en (43 4+3= 7) sjuan. Fyran påverkade oss att söka en trygg plats att bo på och  fokusera på det. Men jag mådde inte bra att bo där nu efteråt såg jag att det var fylld av mörka energier från annat folk som bott där. Jag blev mig inte lik alls när jag flyttade in. Jag kände till och med när jag höll i dörrhandtaget att det var fel att flytta in i radhuset. Jag ville inte ens bo där men ändå så flyttade jag in på grund av en ända person från bostadsförmedlingen tyckte vi behövde mycket större nu när jag väntade tredje barnet. Vi kanske skulle väntat och tagit något annat när jag kände så.

Vi flyttade efter cirka två år och fick första tjing på ett radhus.  (26. 2+6= 8). Det var ett helt område med parhus HSB höll på att bygga så vi fick sitta ner med kvinnan och välja ut ut vårt parhus som fick den bästa tomten i orådet. Vi valde en hörtomt och ingen insyn alls utan bara skog hade vi på baksidan. Vi hade ett helt paradis där borta.  Tvåan kommer från samarbete , tvåsamhet och sexan kommer från ansvar och  kärlek för familjen  måste ta hand om huset med kärlek och kunna samarbeta bra. De måste samarbete och bygga upp en  ekonomisk grund som gynnar oss i längden för åttan står för ekonomisk balans hela livet kan vi önska när vi bor på en åtta.

Jag trivdes väldigt bra men blev plötsligt rädd för min ekonomiska standard. Åttan står för den ekonomiska basen i huset. Jag blev rädd och trodde inte att vi klarade av att bo kvar. Vi bodde i 14 år tills min rädsla tog över mig. Idag ångar jag det bittert att ingen stoppade oss. Men jag visste inte hur framtiden skulle se ut.

Jag var sjukskriven och hamnade ovetande på 7:an som tog nästan livet av mig. Jag flyttade in i en miljö med dålig energi bara för att komma närmare stan för att ha nära till allt och spara på allt. Men jag fick varningar hela tiden för energin var döden men någonstans slog jag bort det och flyttade in. Jag minns att mitt hyreskontrakt försvann flera gånger när vi skulle skriva under och de frågade varför vi inte har skrivit på men de försvann tror jag två gånger och de frågade om vi skulle stanna kvar i området. Nej svarade vi och flyttade in i en fruktansvärd energi. Jag blev sjuk på kuppen och hade svårt att arbeta med de uppstigna mästarna  och ärkeänglarna. Jag mötte en morgon på min guide Johlie som försökte sätta igång mig som hon lyckades väl med.

Den uppstigna mästaren Kuthumi sa till mig att flytta annars kan vi inte fortsätta jobba med dig. Om jag kunde skulle jag vända klockan tillbaka och aldrig flyttat från parhuset efter allt jag sett. Jag skulle lyssnat på alla varningar vi fick.

Vi fick vänta in en längre tid för att byta bostad flytten gick till ett hus med nummer 3 på. Vi flyttade in i en helt nyrenoverad lägenhet med bra energier i. Jag är så känslig för energier fick välja en lägenhet med bra energier. I trean ska jag fokusera och få igång mitt arbete som gick åt skogen för sjuan tog nästan livet ur mig. Nu slipper jag bo på siffran 7 som gjorde mig trött och sjuk. Jag kan se att trean gör oss glad på många olika sätt speciellt när vi möter på människorna för trean har den energin som kan även skapa kaos om vi inte är observant på det. Vi kan släppa allt i stället för att lära sig fokusera på en sak i taget för trean vill så mycket mer. Men jag gillar att bo i treans energier speciellt när jag är socialt lagd så kan de gynna mig i längden.

Så här räknar du ut siffran på huset du bor i eller ska flytta till: bostadens trappuppgång är 65 –  6+5= 11 då är det en högenergisiffra som vi ska dela till  1-1=2. Ibland behöver du inte dela på siffrorna som i mitt fall som flyttade till siffran 3. Är det många siffror då gör du så här: 366 – 3+6+6=15 —  5-1=4.


1:ans hus finns det chans till att du blir ensam eller så för du befälet över huset. Har  sett en del hyreshus som har siffran ett att de bor ensam. Det kan även bli bråk mellan grannarna för de vill leka chef hela tiden. Då är det ettans energier som styr för att få  igenom sin vilja. En del hus bor det par som har ettans energier som grundval. Där ska de lära sig leva i tvåsamhet och ändå vara oberoende av varandra. Ännu bättre flyter kärleken mellan dem två. Ibland flyttar människor in i ettans hus för att bli oberoende.

2:ans hus måste de samarbeta i tvåsamhet som energin går ut på. Samarbete är ett tydligt tecken i tvåans hus, men med en förlängd hand får de in grannarna i det. Tvåans energier går på relationer och kärlek för att para ihop sig med någon. Det kan vara extra tungt om energin söker på fel ställe. Se det som ett inbjudande hus som vill få in kärleken och bygga en god relation med någon.

3:ans hus där är den byggd på rörlig energi den måste lära sig fokusera mer på sitt liv. Energin har förmågan att släppa allt om de ser något mer spännande framför sina ögonen. De kallas även för glädjehus där människorna är mer utåtriktade när de vistas i den energin. Det gäller att hitta god balans i huset för att få in trivseln i hemmet. Hela energin går ut på att fokusera det som ni har som mål i livet. När energin är rörlig då kan man lätt röras åt fel håll. Här gäller det att hålla fast hela tiden för att nå fram till sitt mål.

4:ans hus de vill bygga sig en trygg grund att bo på. Människorna som bor där känner känner sig trygg och vill skapa trivsel i sitt hem.  Jag upplevde att grannsämjan var bra när jag bodde 31 det blir 3+1 = 4 jag kommer väl ihåg det. Jag trivdes bra där och kände mig trygg tillsammans med grannarna, man kände sig som en i familjen.  I fyrans energier ska man bygga och konstruera.

5:ans hus är byggd på att förändra för energin ligger i ständig förändringsflöde. Flödet i femmans energier flödar och vill förnya sig hela tiden. Energin är  snurrande och föränderlig. De kan även ha svårt att bestämma sig för de vet inte hur de ska bli. De kan vända och vrida en längre tid inför en större förändring.

6:ans hus energier står för kärlek, familj och samhörighet. Det är en perfekt energi för  barnfamiljer att bo i. Den energi är byggd på kärlek som huset omger sig med. Det fungerar även bra som arbetsplats. De som arbetar som terapeuter får en bra och kärleksfull energi att arbeta i. Ibland finns det andra orsaker i huset att det inte fungerar så bra med sexans energier. Huset behöver tas om hand på inre och yttre fasaden för kärleken behöver blomstra ut i sexans hus. Det kan vara ett sorgset hus som håller på att förfalla som människan håller på att falla ihop.

7:ans hus ska vi se vad Lady Nada säger om sjuans hus? Det är en energi som går inåt därför känner människorna att det kommer ingen vart i livet. Energin söker sig hela tiden inåt för att hitta svaren på allt. Energin funkar på så sätt för de vill hitta svaren och då låter man allt runt sig stanna upp för svaren är viktigare än allt annat. Därför upplever de flesta människorna allt de praktiska stannar upp – finns ingen tid till det, när sjuan håller på att leta svaren.

Bor ni i 8:ans hus finns de ekonomiska energier i åttans hus. Den stilrena energin ligger som grund i åttans hus. Energin har en rak väg att gå om de kan stadga energin till det, då blir det bra. Ni förstår att ni kan snurra till det ibland för åttan ser ut som två nollor på varandra. Går man utifrån den energin då förstår ni att åttan kan hamna i blåsväder för nollan en är rörlig energi. Därför upplever en del människor att åttans hus är svår att komma till ro med. För åttan vill bygga en rak väg och växa i det. Den trivs bäst med ekonomiska vinster åttan, men får svårt att hitta balansen genom  nollorna är som med hela tiden. ”Alla ser inte detta med nollorna, men ser man djupare på det så finns det med.” säger den uppstigna mästaren Lady Nada.

Bor ni i 9:ans hus ”I nians hus finns det mycket som är bra” ,säger Lady Nada. De finns goda energier i nians hus. Men de kan ge bort sitt liv för energin har lätt att bjuda ut  sig till andra. Det finns energier som gör att huset får en bra byggherre för energin kommer från olika håll. Det gäller att sätta gränser till er själv i huset ni bor. När nian har fått en stabil grund i huset då kommer resten på plats. Det är inget kämpande hus för de har alla siffror med sig. Balans.

4 reaktioner till “Hur påverkar siffran – där vi bor?

 1. The other day, while I was at work, my sister stole my
  iphone and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.
  My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it
  with someone!

  1. She was not so happy when you drop your cell phone. But does not tolerate water, so good even if speaks so nicely about the brand.

   But does not work anymore. But there are cell phones that work perfectly by being made for water. ¨

   Birgitta Spiritual Inspiration

 2. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem
  to get there! Thanks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.