Vi har känsliga barn i samhället


Vi har känsliga barn i samhället som är född med en öppen kanal de kan påverka en hel familj. En del barn har mer utvecklad kanal än andra i samhället. Det kan sluta med stora problem i familjen  och speciellt nattetid. Det slutar med att familjen får dålig sömn för att dottern eller sonen  får svårt att sova när de kommer andar på besök.

Du kanske upptäcker att du har ett barn som är känslig och medial.

Har man ett barn som är öppen då är de även känslig dagtid för andra energier. De känner av hur samhället fungerar och vilka människor som vistas runt dem. De är så snabb att plocka upp andras energier. Oftast kan de bli trött efter en lång dag för de blandas med så många olika energier under en dag. Ibland kan de plötsligt känna sig otrygg om de kliver på en sådan energi. Barn förstår inte att de kliver på någon annan energi. Barnet kan hamna bredvid en skolkompis som mår dåligt de plockar upp skolkompisens energi. De går in i varandra och  knyter samman auran. Ett känsligt barn kan bli väldigt trött vissa dagar av att ta med sig andras problem med sig hem.

Mediala barn är känsliga barn som behöver lite extra hjälp och förståelse i skolan.  

En aura på ett medialt barn fungerar som känslospröt. När någon går in i deras aura då känner de av hur någon annan person mår. Ibland tänker de inte på det för de är så vanligt att må sådär konstigt. Be dottern eller sonen testa sig innan de går hemifrån. Hur de känner sig när de vaknar? Sedan kan de se under dagen om de mår sämre. Det är väldigt bra att göra en sådana tester för att se hur de fungerar i samhället.

De kan stöta på oroliga barn och då börjar de själv bli orolig och förstår inte varför de blir det. Mediala barn har alltid känslospröten ute. De kan förändras väldigt mycket av andras energier. Därför är det extra viktigt att rensa av energin efter dagen.

 

 

5 reaktioner till “Vi har känsliga barn i samhället

 1. Hej!
  Om jag stänger ner min dotter varje kväll tror du hon kommer sova bättre på nätterna då?
  Hon är snart 6 år och vaknar varje natt vid midnatt eller nån timme senare!
  När hon vaknar är hon väldigt rädd och smågråter efter mej!
  Trots att vi sover i samma rum och hennes säng står ca 1 meter från min och hennes pappas säng så är hon inte trygg med det.

  Hon säger att hon är rädd för mörkret och jag vet att hon för ca 3 år sedan hade en period då hon vaknade nattetid pga hon blev väckt av vad jag förstår en ande!
  Men inget sånt nämner hon om idag!

  Det är trångt att samsova och jag har ofta ont i axlar på morgonen!
  Det duger heller inte att ha sängen alldeles intill mej utan hon vill ju såklart sova så nära inpå mej som möjligt !

  Jag försöker bli gravid och har funderingar på om ett syskon kan ge henne mer trygghet osv?
  Hon har sagt fler gånger att hon känner sej ensam och hon pratar om att hon vill bli storasyster!

  Med vänlig hälsning, Madelene

  1. Hej! Madelene! Du kan försöka stänga ner henne. Sedan kan du tänka dig genomskinligt skydd runt hennes säng. När min yngsta dotter borde hemma då fick hon tända så många lampor hon ville. Det hänger ihop med mörker rädslan. Jag har testat på andra som känner sig rädd. Även jag fick göra så. Är det ljust i rummet då blir det inte lika skrämmande för din flicka. Hon som var mest rädd fick sova hos oss. Andevärlden säger att du ska lägga skydd för att få en bättre sömn. De visar att det har lagras en negativ energi i sovrummet. Kram kram

   Om du försöker ladda en bild av rosa ljus i rummet som är kärlek. Du kan be ärkeängeln Mikael rensa hemmet med sitt svärd. Seda visualisera du ärkeängeln Mikaels svärd i silver, du ser hur han svingar sitt svärd över hela rummet. Sedan visualiserar du en bild gud vita ljus som renar ditt rum.
   Kan du inte själv städa upp energier då kan du be någon som kan rena bostaden. Du kan även använda dig salvia som kan rena ditt hem från dåliga energier. Jag kan inte se att ni har någon som har blivit kvar hos er. Utan jag ser energier som har samlat en massa negativa energier. Det kan vara rädslor.m.m. Det ligger kvar som en negativ laddning i ditt hem. Från andar och era rädslor. Varje gång hon kliver in i energin din dotter känner hon sig otrygg. Sedan kan du lägga skydden på din dotter. Hon har ändå kontakt med det högsta. Man kan aldrig förstöra något.

   Hoppas det hjäpte något. Annars kan du skriva till mig på:
   info@andliginspiration.com
   Kan jag hjälpa dig mot betalning.

   Kram Birgitta Öz

   1. Hej!
    Jag gjorde som du sa nästan direkt igår efter jag läst ditt svar!
    Jag la skydd på min dotter och kanske att jag tyckte hon var mer avslappnad och verkade sova tyngre! Hon sov hos mej under natten, tänkte att vi kanske får köpa större säng så blir ju alla nöjda 🙂
    Du har helt rätt ang de dåliga energierna. Det är förmodligen mina dåliga energier som du kände, jag har mått väldigt dåligt under en tid då jag ältat saker. Men för några veckor sedan kom jag fram till att jag är klar med det nu.

    Jag renade sovrummet igår som du sa, under reningen fick jag väldigt ont i huvet som en ilande känsla liksom, men det släppte lika snabbt som det kom.
    Efteråt tyckte jag att det kändes som att luften var väldigt annorlunda, typ som att gå ut och andas frisk luft! Ja lite svårt att förklara!

    Tack så mycket för din hjälp!
    Ha det så bra och god fortsättning!!
    Madelene

 2. At this time it sounds like Drupal is the preferred blogging platform out
  there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your
  blog?

  1. Thanks for liking my blog. But have WordPress. But do everything myself when I write and find pictures, which belong to the theme. But download the WordPress theme from WordPress.

   I bought a domain and put money on the blog. But some are free WordPress themes. But some cost money then.

   But have a whole page to take from them.

   http://www.Wordpress.com

   Birgitta Spiritual Inspiration.
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.