Positivt tänkande

Min kära guide Johlie vill framföra lite positivt tänkande i vår vardag, det bygger på en lång rad upptäckter ni får om er själv. Ni tror ni fungerar och kan tänka klart och känner till  hur allt fungerar. Ni har kommit långt i det ni har kommit underfund med. Men när det gäller att se längre i sitt arbete med positiva tankar och målmedvetenhet då måste ni börja att se er själv först.

Att ändra om er själv det gör ni inte på en gång, det tar år att komma till insikt hur tankar styr ert tankenät. Ni basunar ut ibland ord som dräper er i längden psykiskt hur ni skämtar om ert liv det är första delen att falla. Den andra delen det är att se klart vilken betydelse och vilka ord ni använder när ni leker med tankar. Ni upprepar dem ofta som gör att ni bygger barriärer runt er.

Ni lägger tankar som bygger på en bas som bygger upp er bas. Ni lägger orden efter varandra för att påminna er hela tiden hur ni upplever er situation – ni påminner. Det är en negativ tanke och ord som ni sedan gör om till ett positivt tänkande, ni behöver ändra om i era tankebanor. Då börjar ni bygga med tankens starka ord och handling. Ni agerar och reagerar på det som sker. Ni upptäcker ordets kraft att allt handlar om er själv och ert liv.

Kraften i ordet ändrar och förändrar när ni har städat bort tankar om er själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.