En Seans i ljus 2013

Uppstigna mästarna Ärkeänglar


De har givit mig dessa datum i andliga möten med dem.

  22/1 —   11/3   —   22/4   —  22/5  — 11/6 

22/8 — 11/9 — 22/10 — 22/11 — 11/12

Uppstigna mästarna  & ärkeänglarna & guiders seans och utveckling.

När ni kommer till deras seans då upplevs det med en helt annan energi, än vad ni är van vid. Ni får uppleva kärlek och förtroende från era guider som hela tiden följer er.

Ni får samtidigt lära känna olika ärkeänglar som hela tiden är till för er, att leda er rätt i er vardag. Ert mål vid denna seans det är att lära känna er själv och växa utifrån det. Ni får uppleva uppstigna mästarna som kommer på besök, vad de vill säga till er. Det handlar om er utveckling och ansvar till er själv.

Den här energin ni får lära känna mer och mer av, ni växer långsamt med dem. Ni får se hur ni får rensa ut.  Det ni trodde var omöjligt. De vet vilket problem ni har och hur ni ska tar er fram i samhället. De råd de ger hjälper er lång för att kunna ändra om.

Det ni ska tänka på, att ingen av dessa seanser är den andra lik. Det kommer olika uppstigna mästare med olika budskap som passar er. Den mästare ni alltid får lära känna varje gång det är Sananda själv. Det han som står för det om allt detta ska fungera. Han har stor översikt över det hela. Man kan se det så, att det är hans seans och han bjuder in andra uppstigna mästare och ärkeänglar och guider som ni hela tiden har med er varje dag.

Ibland kommer skyddsänglar in och vårt högre JAG eller andra som vill nå er från universum. Vi vet att det finns många olika grupper där ute. Vi vet aldrig från  början hur den blir. De ser till att det kommer fram det som är viktigt för er.

Vid varje seans upplever ni ett enormt ljus och kärlek och insikt som ni sen har med er efter seansen.

Pris: 200:-

Birgitta Öz

Tel: 076-8348233

Mail: birgitta@andliginspiration.com

http://www.birgittaandliginspiration.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.