Frihet

När dörren står på glänt då ser vi vad som ska hända vi får lite inblick i det som händer. När andevärlden öppnar hela dörren då är det bara att kliva på. Vi räds ibland vad som ska hända vi vill ha full kontroll på det som sker.  Och får vi inte det då tappar vi greppet en stund, sen kommer vi tillbaka på banan igen och känner att våra kära ärkeänglar och guider och uppstigna mästare, alla dessa som hjälper oss. Vi har många där mer än vi tror. Och sluttäntan i detta det är att vi behöver inte oroa oss om vi förstod allt som sker. Men genom att vi ska ha full kontroll då kommer det upp lite problem som då uppstår i mellan oss.

När vi lär oss att förstå hela denna värld som de lever i och den lilla värd vi lever i. Vi kan inte jämföra ens. När vi förstår alla dessa varför och får svar på det vilken glädje vi känner om vi bara hade haft lite tålamod då.

Vi tränar tålamod för att vi måste förankra vissa saker i oss och vi kan inte bara köra på som förut. Har vi bett om deras hjälp då får vi gå efter deras hjälp. Då kan vi inte köra in på samma tråkiga väg igen. Det var ju den vägen vi inte kunde lyckas med.

Jag ser speciellt nu när ärkeängel Aurora kom in i bilden hur allt blir. Det blir lite motgång i mig inte i henne hon väntar och har tålamodet uppe. Hon är en ärkeängel med ett enormt tålamod. Hon vet vad vi ska släppa och vad som längre inte fungerar.

När vi lägger i deras händer vilken enorm vägledning och hjälp vi får.

En reaktion till “Frihet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.