Att vara nöjd med livet.

Att vara nöjd med livet som min guide Johlie berättade om för mig när vi gick ner på staden.
Människor som inte ser sitt värde väljer bort sig själv i slutända. De försöker och försöker att bli nöjd.

Hon visade mig rika människor de blir aldrig nöjd de köper för att det måste köpa eller försöker hitta det lilla extra. De byter ut lika snabbt för det hittade inte det, de sökte efter. De fortsätter på det viset.

De människor som har mindre bra de ser sitt behov snabbare och vet vad de behöver medans dem som är rik forstsätter att söka efter det.


När ni börjar förstå vad behov eller hur vi ser på oss själv då är det viktigt att tänka i rätt riktning.

Hon sa även att människor som gillar sig själv mer och mer ser till sitt behov vad kroppen behöver, det är inte kläder alla gånger. Men kläder är inräknat i detta hur vi ser och pyntar oss själv. Om vi ser på hälsan och vill ta hand om vår kropp och behålla den som vi vill ha den, då måste vi ändra om och bry oss om oss själv, när det gäller mat vad vi stoppar i oss. Vi behöver läsa se vad allt innehåller om vi vill vara snäll mot oss själv. Hälsan för var en ser ut på olika sätt, vad man behöver.

Hon sa även att sitter man bara och stoppar i sig och inte bryr sig om vad man äter och växer där efter, då visar det på hur vi ser på oss själv.” Det är inte så noga med mig”. Skräpmat som då infattar vår hälsa. Visst hon ser nog med blida ögon ibland när vi lurar oss själv en helg, vi behöver ha lite trevligt, även där är det viktigt, att vi mår bra på det vi stoppar i oss. När vi vet att kroppen skadar oss ska vi alltid tänka till, för att vi  ska dra till oss det som är bättre har jag förstått.

Hon sa också så här:” säger man nej till ett arbete som vi inte gillar kan många tycka att vi är stor på oss eller dum”. Men säger du nej för ditt värde och siktar på ett annat arbete du vill ha, då kommer du en dag att stå där.

Hon visade människor som valde städjobb, hur de ser och värdesätter sig. Jag frågade henne då: ”men ska ingen städa vi behöver dem”? Väljer du städjobb som du känner känns bra och fritt och gillar det är okej. Men säger hon väljer du bara från ditt hjärta, jag kan inget annat, det är bara det jag kan, ditt värde sjunker snabbt sa hon.

Om vi vill ha ett värde och välja rätt ibland era jobba, då är det viktigt att tänka rätt och visa universum vilket behov du har, vad du gillar då går allt snabbare tillslut. Men tar du bara för du måste eller det passar mig för jag kan inget annat och känner att du inte vill ha det, då går det fel tillslut. Om ni ska lära er att älska ert inre och ert yttre då måste ni börja med att tänka så.

Jag delar med mig av vad min kära Johlie vill säga hon är klok och vet hur vi är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.