Ärkeängel Sandalphone

Tid att se det ni inte har sett. Nu är det dags att få svar på det ni undrade över. När insikter blir många då faller de på plats tillslut har ni sätt. Men det går ändå inte göra något åt det genom insikten är ni själv. Det svider en stund tills det har lagt sig. Ert inre arbete som ni har nu, behöver få rättvisan. Om ni ska kunna se rättvisan och hur ni ska få den, genom tanke ord och handling.

Ni börjar med tanken som ni lägger ut ni känner på tanken en stund. Ni väntar och vet inte om det känns rätt.Ni handlar genom tanken som förde er framåt. När ni upplever stopp i energiflödet då har tanken stoppat er. Ni stannar upp ett tag i tanken som ni har byggt upp det som är negativt. Ni städar det som är negativt i er tanke, under tiden bygger ni färdigt i tanken utan energi. Det händer inget alla dessa frågetecken????

När ni bygger med tanken som har stannat upp er energi som har varit negativ då stannar ni av i det som ni ska slutföra. När ni har städat bort det som upplevs negativ och har svårt att slutföra det kommer försvinna tillslut. NI kan då handla utifrån det ni har tänkte. Ni kan inte handla genom ni har inte rett upp det som upplevs negativt.

Ni börjar sen att bygga energi igen det ni påbörjade med. Ni börjar då att visualisera och affirmera i glädje (inte i sorg) som är den viktigaste energin att få fram. Ni lättar på energin som kallas för överflöd i allt, men den fungerar inte om ni inte har städat er grund och den tanke som kom upp som också ska städas bort.

När det blir stopp i energiarbete och tanke det ni har som mål då måste det som stör er i tanken komma fram, sen fortsätter ni som vanligt.

Det här var något som ärkeängel Sandalphone ville berätta för mig och er.

Han är vår trogne ärkeängel som kan detta samhälle bra. Han har själv levt här på jorden.  Han förstår oss hur vi tänker och vill hjälpa oss med jordliga ting. Även om han inte har levt i denna tid. Han förstå ändå hur vi fungerar och tänker och hur jorden kan strula till för oss. Jag kallar han för det mesta för jordärkeängel. Han ser vardagen hur vi handlar i olika tillfällen. Han kan få oss att tänka rätt när vi ber om det så klart. Vi kan plötsligt börja ändra ett mönster som vi inte kunde förut. Han gör oss observant.
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.