På väg

Övergång till något bättre i livet. När ni människor kikar in i olika händelser finns det skäl till det. Ni känner ofta igen er i händelser för ni har varit med om det många gånger i ert liv. Gamla händelser och nya är på väg in, för att ni ska kunna förändra det som en gång var sämre, än vad ni har i dag.

Målet som ger er kraft, att stå fast vid ett mål kan vara tufft i dessa tider. Många människor försöker manipulera er även om de inte tror det. Manipulation är ett vanligt beteendemönster som många känner av i dessa tider. Att vara sin egen tjänare idag är tufft många gånger.

När ni upptäcker att känslan känns fel, att återblicken känns igen då vet ni vad tillbakablick är. Om ni behöver stå fast vid ett mål, för att kunna bryta väg och ändra ett gammalt mönster, då finns det ett stort skäl att hålla fast vid det.

När ni bygger upp en framtid som ni vill ha och inte blicka tillbaka eller undra om det går förändra gamla ingrodda mönster? Det går för ni är på väg genom ni har sett hur det ser ut och vad som inte gör er gott.

Att tillåta drivas eller förändra mot sin vilja, då kommer ni aldrig framåt eller får den framtid ni har satt upp. Om ni lyssnar på vad andra tycker, då kommer ni aldrig dit ni har tänkt, då kommer ni tillbaka till ruta ett åter igen. Och ni får återigen kämpa och bygga ny energi i framtiden.

Ni skalar ert äpple som ni ser. Ni skalar av och ljuset ger kraft till att våga stå kvar.

Allt beskydd som ni har när ärkeänglar finns med som hjälpare. Att gå en väg som många skulle se osäker, men den är säkraste vägen för er genom den säkraste vägen är vi ärkeänglar som vet.

Det här vill ärkeängel Ariel berätta för mig jag delar med mig till er. Hon är den berykta ärkeängel som har den inre styrkan som ger oss kraft att växa. Hennes styrka är som ett lejon hon ryter ifrån när det är fel. Gränser för henne är viktigt och de får ni lära er när hon bjuds in till er. Om ni ska slutför mål med henne funderar ni säkert om kan hjälpa som är en ärkeängel? Svaret är JA den starkaste av dem, allt hon låter er kliva över allt där ni aldrig trodde ni tog er fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.