Gåvor från andevärlden

6tl9pyGåvor från andevärlden. Vi ser inte alla tecken vi får alla gånger. Vi tröttar ut oss och förstår inte att de hela tiden följer och hjälper oss att lösa det som vi behöver lösa.

När vi lär oss att tolka bilder och tolka budskap de ger oss, vi hittar hela tiden utspritt runt oss. Men vi förstår inte alla gånger vad det betyder. Vi försöker tyda dem och vi kliar oss i huvudet, vad var det nu de vill visa? Det är enkelt om vi förstår och vilka tecken de ger oss.

Vi lär oss efter hand förstå dessa symboler som de lägger ut i bilder eller i naturen. Vi vet vad fjärilen betyder, jag ser den som en stor frihet att göra allt vi vill.  Det vi gillar så klart att göra. När vi ser den då förstår vi att andevärlden säger till oss sätt igång nu med de du har tänkt göra.

När jag ser dessa  orkidéer som symbol där andevärlden vill visa vart vi är på väg. Nya människor som kommer in i vårt liv. Gamla och nya människor som är på väg. Man lär sig att umgås öppnar för ny gemenskap. Nya vänner som vi kanske behöver lära känna. 

Vi kan vakna med att de har gett oss ett djur eller en blomma. Rosens kärlek att älska sig själv som vi ska förstå.

Vi kan vakna med att vi har drömt om ormar. Vi tycker att det är läskigt men ser vi lite längre att det handlar om att utvecklas, vi ömsar skin. Det står för mycket förändringar i ens liv.

Jag tänker även på när en del blir jagad eller blir attackerad av getingar eller humlor. Om vi talar om och tar reda på budskapet och tackar dem för att de ville tala om något för oss, då slipper vi dem. Vi hjälper dem ut i stället. De besvärar oss inte längre.

Det handlar om att vara tillfreds med sig själv som getingen vill säga oss. Vi måste komma till den insikten för att kunna fixa det på det yttre. Och för att vi ska få ett bra hem som vi gillar då måst vi skapa det i vårt hjärta först. Att vara tillfreds med oss själv är viktigt.  Vi ser hur getingen bygger sitt bo och hem.

Tänker vi på humlans budskap, det finns inga gränser den flyger fast den egentligen inte kan flyga den gör det ändå. När ni ser humlan nästa gång tänk då att allt är möjligt. Du kan också göra som humlan det omöjliga att sluta begränsa dig.
7 reaktioner till “Gåvor från andevärlden

 1. Hej!
  Du hittade min blogg som hjälper människor från ärkeänglar och uppstigna mästarna guider och Galaktiska Federationen, från naturväsen och till djur och anhöriga. Jag litar på dem jag skriver ifrån. Jag lever dag som natt med uppstigna mästarna och ärkeänglarna och guiderna och Ashtar Command m.m. När jag vaknar så börjar vi vid frukostbordet eller i sängen innan jag kliver upp. Jag pratar med dem hela tiden och de svarar mig. Och de visar sig och ger mig beröring. Varför ska jag inte lära ut. Sen kan du inte sätta dig på höga hästar och tro något. Man måste vara ödmjuk inför människor har jag lärt mig av Sananda. Man kan aldrig sätta upp sig som du gör. Alla är vi lika som ljusarbetare och du vet inte vad jag ska lära ut? Jag har inte berättat allt hur jag lever med dem dag som natt. Det är inte så noga känner jag. Ibland får jag vara ledig. Jag lyssnar på vad folk behöver få till sig.

  Birgitta Öz

 2. When someone writes an post he/she retains the idea of a user in his/her brain that
  how a user can understand it. Thus that’s why this
  post is amazing. Thanks!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 3. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article
  like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made
  good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.