Vi har världen i vår hand.

Värden är ni människor här nere på jorden. Vi är uppstigna mästare som vill få er att blicka in i framtiden just nu, hur ni lever här (här och nu). Jordens stora omvandling som genomgår stor förändring nu. Har satt fart mot en högre kurs.

Ni människor ser hur stor betydelser och sammankomster med människor från olika länder. Ni sammanförs för att hjälpa varandra nu i dessa tider. Aldrig förr har ni skådat sådana händelser som nu, även ni genomgår stora utrensningar, både jorden och ni. Vad kommer hända tänker ni? När ni ser allt som faller och som byggs nytt både ni själv och hela befolkningen. Stannar ni kvar i ert gamla liv kan ni inte följa med på denna resa. Ni ser stora förändringar hela tiden, ni vet inte vart ni kommer landa. Ni upplever många gånger rädslor det som händer er nu. Jordens stora utveckling håller på med en uppgradering nu.

Tvivla inte på människor som ibland kommer fram till er, ni vet inte vem den människan är. Ni vet inte vad som döljer sig bakom dem. En nedstigen mästare kan räcka fram en hand vid det tillfället.

När ni har fått svar på allt ni människor funderat över, hur jorden kan se ut som den gör. När ni börja förstå att jorden är ni. Ni smutsar ner och förorenar jorden och det är ni hela tiden.

Det som ni ser är ni, det är speglingar ni får ni människor. Vad jorden kan göra åt det, det är fortfarande ni som måste se den stora förändringen. När någon människa som inte har fått insikt, då forstätter den på samma sätt. Den som har kommit till insikt stannar inte vid det utan utför den förändringen som ska till. Var vaken i dessa tider, för att förstå vad ni kan göra och underlätta för jordens framfart.

Vi uppstigna mästare har hela jorden som arbetsplats och plan för att hjälpa er människor att rädda den. Ni ska komma till mera insikter, att flera planeter finns där ute som drabbas av detta som jorden genomgår nu. En rensning.

Vem av oss som hjälper, det vet ni inte vi mästare finns bland er för att väcka er till en bättre värld.

Tack

Uppstigen mästare

Serapis Bey vita strålen 4.

Han kom igår till mig och ville att jag skulle lägga ut detta. Han kommer nog komma flera gånger känner jag. Jag har inte skrivit genom honom, där ser man fler lär nog vara på ingående. De vill att man ska utföra ett arbete åt dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.