En seans i ljus där alla energier är samlade tillsammans.

 Seans i ljus där livet och meningen med allt ni får svar på det ni gick och grunnade på.

När portar öppnas när utveckling sker på ett högre plan än vad ni är van med, då kommer ni kontakt med energier från ett högre plan. Kärlek är det som ni känner igen, vältaliga guider och uppstigna mästare och ärkeänglar som är med er i vardag att lära känna dem. De har sin uppgift att hjälpa er.

Ni lär känna olika ärkeänglar och ingen av dem är lika, de har olika fallenhet att lära er den kunskap de bär med sig. Deras arbete har med att de förkunnar och hjälper er att komma till insikt i ert helande med er själv och jorden samtidigt.

Era guider är er störta vägledare som följer er dag och natt.

När uppstigna mästare samlas i en sammankomst då lär ni känna deras energi. Vi förmedlar till er, kunskap som vi har att lära ut till er och får er att utföra det ni tänker göra i denna inkarnation. Ni har er plan när ni kom ner hit till jorden. Ibland fastnar ni och vet inte vilken väg eller vägskäl ni ska välja när ni står där.

Jag som ser över det hela (jorden) är er guide för er även om ni inte tror det. Jag ser till er både dag som natt. Det som är skillnad på era guider och mig det är att de ger er handräckning hela tiden. Ni får all vägledning som ni behöver. Ni har olika guider som vill komma till tals med er. Ni behöver dem på olika sätt de har olika fallenheter som de kan hjälpa er med.

En uppstigen mästare som kommer hem till er kommer för att ge er vägledning i större ting. Ibland behöver ni i mindre ting när ni håller på att ta steget ut i er andliga utveckling.

Andlig utveckling sker stegvis som ni förstår, ni öppnar er för högre och högre energier om ni väljer den vägen. De flesta vill komma i kontakt med ljusets energi som ni upplever att det är ett stort helande i er själv.

Att jorden går under det har ni hört många gånger, då är ni tillbaka på ruta ett igen då. Nej vi ser jorden som en stor utveckling i stället, att delar av världen kommer försvinna men inte allt som ni ser. Utan människan idag ska lära sig att tycka om sig själv och då tycker de även om jorden de lever på.

Tack från mig

Sananda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.