När vi blommar ut.


När vi håller på att blomma ut i blom då kommer vi oftast till fler och fler insikter hur vi vägleder oss fram tillslut. När vi hela tiden får motstånd då är det oftast fel. När vi lutar oss tillbaka och väntar in då kommer vi oftast på att något var fel.

När vi håller fast och upptäcker att vi bara är tjurigt och när vi släpper då släpper vi även vårt ego som vill lägga sig i ibland. När vi lyssnar på intuition som hela tiden rusar i kroppen på oss om det är fel. Då behöver vi backa tillbaka för då är det fel någon slår på stora bromsen.

Lyssnar vi inte då och fortsätter då får vi bara göra om det igen. När vi lär oss att vår intuition är vår ledarstjärna att vi inte ska komma fel i livet. När vi går emot den för vi litar inte på vad vi känner. Backa bara bakåt och känn en stund då blir det aldrig fel.

När intuitionen talar om att det är fel, det driver i hela kroppen då ska man backa man kan tillslut få svårt att andas. Då är det fel helt klart.

Ibland undrar folk hur man ska känna rätt. Intuitionen kommer ofta tillbaka och den kan ligga i framtiden. Men den påminner oss ibland om vad vi ska göra.

När det blir fel då kan kroppen känna av genom vi reagerar på olika sätt vi får signaler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.