Ärkeängeln Zadkiel säga några ord om drömmar.

Ni bär på drömmar!

Ni ska följa sanningens väg. Följ era drömmar och städa bort alla orosmoln. Ni drömmer varje dag hur ni vill att det ska se ut.

Ibland sätter ni själv käppar i hjulet för ni vågar inte tro på er dröm ni bär inom er. Ni hamnar ibland i ett känslomässigt kaos för att städa ut en del problem. Vad händer när ni får brottas med det?

När ni upplever orättvisor och känslomässigt kaos då sker det stor förändring inom er då städar ni på etta annat plan. Plötsligt håller ni kvar fantasivärlden. Idéerna byggs upp mer och mer då står ni inför förändringarna. Om ni håller kvar fantasin när det byggs upp då går ni mot en förändring.

Det ända ni behöver göra det är att lätta på slöjan och våga följa med. Fortsätt att dagdrömma så kommer ni ännu mer framåt. Sätt upp en plan som bara handlar om er dröm. Ni kan rita en skattkarta för att hålla fast drömmen ni bär på. Det är viktigt att ni själv tror på er dröm.

Ta till affirmationer om du måste förstärka din dröm som du bär på. I affirmationerna ligger det magiska ord som ni upprepar och upprepas tills ni själv tror på det. Sedan kan ni lägga till ännu mer på er plan för att få den att fungera in i minsta detalj.

Under tiden städar ni bort allt som ni inte vill ha kvar. Ni gör ett bokslut på det som ni vill ta bort i ert liv. Sedan kan ni undan för undan förändra det som ligger i er vision.

Ärkeängeln Zadkiel 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.