Nu räknar vi igen med bokstäver och siffror.

Hej på er!

Här kommer lite roliga bokstäver och siffror igen som ni har bekantat er med. Ni har säkert funderat på hur vi räknat ut namnen vi får eller andra betydelser. Det här med siffror är kul och spännande om vi fördjupar oss i det man får svar på många olika saker vi går runt och fundera på. Vi kanske känner för ett visst namn vi vill ge till vårt barn när de föds, eller vad betyder mitt namn som jag fick när jag föddes.

Ni har ett speciellt namn för ert företag som ni gillar och vad har de för betydelse, jag fick mitt namn av min guide Johlie. Hon sa Andlig Inspiration.

Vi kan snurra runt med siffror och bokstäver, och mer och mer hittar vi svaren. Det blir Aha upplevelser, eller varför gillar jag inte det här namnet jag fick. Det som är trist, vi kan inte ta bort det namnet utan namnet fortsätter att fungera så. När vi byter namn, vi ändrar energi i namnet och det ger oss då nya plattformer att stå på.

Den uppstigna mästaren Lady Nada berättar här om vi kan ändra något vi fick från början: Ni föds med ett namn som ni kanske vill ta bort för ni gillar inte namnet alls. Det som händer, namnet förlorar lite kraft genom att ni byter ut namnet. Eller så höjer ni energin i namnet. Ni ger namnet extra kraft. Ni får tilldelat ett namn från era föräldrar. Eller någon annan som ger er namnet. Kan ni ändra om och ta bort namnet, och ändra livsvägen lite grann? Den ligger som en grund till er hela livet. Namnet följer dig genom hela livet. Det som händer när ni gifter er att ni ändrar lite energiväg där. Ni får en annan siffra med på köpet. Den gamla siffran försvagas lite genom att ni byter ut den till en annan siffra i namnet. Ni svänger åt ett annat håll när ni gifter er. Det är det som händer när ni ändrar siffran.


Byter man namn ett företagsnamn, vi får en betydelse. Vi kan räkna och se vilken energi det ligger i. Jag visar hur man räknar ut.

Jag använde Birgitta Öz som företagsnamn förut.

B(2) + i(9) + R(9) + G(7) + i(9) + T(2) + T(2) + A(1) Ö(2)+Z(8) = 51 – 5+1=6

Jag hade förut Birgitta Öz som företagsnamn 6

2+9+7+9+2+2+1   2+8=  6 det är min livsväg med   33  3+3=6

Man vet att 6:an står för ansvar och kärlek och relationer och familj. Handlar om ett givande och tagande. 6:an vill väldigt gärna dela med sig. Har svårt med gränser.

Nu ska jag enligt andevärlden kalla det för

Birgitta Andlig inspiration

B i r g i t t a   A n d l i g   i n s p i r a t i o n  = 7  ( det öppnas nya dörrar i 7:an i vårt andliga sökande)

(5)         (11 – 2)         (9)

Det jag ser det som en inspirationskälla som kommer från 9:an och 5:an Birgitta vill förändra genom andligheten i 11:an som blir 2. I 9:an har vi allt vad siffror innefattar den är ju uppbyggd på allt.

11:an där finns det inspiration och ledarskap och intuition och visionär det finns så mycket olika former i 11:an siffra,  2:ans känslighet hitta ett inre lugn.

Jag tänker på den första bokstaven i namnet är B *En emotionell natur som det står för.

Det här var bara lite kort om hur jag såg på namnet.

Ni kan räkna ut på så sätt. Det är bara lite kul man kan sen dela upp det mer i konsonanter och vokaler.

Det här är en enkel som jag vill dela med mig av till er.

En reaktion till “Nu räknar vi igen med bokstäver och siffror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.