Personligheter 1 – 6

1) En etta är alltid en etta som vill stå först i ledet, säger den uppstigna mästaren Lady Nada. Ettorna tål inte att vänta för deras tålamod är för kort till det. Det som är bra med ettorna i denna inkarnation de kräver att andra ser samma som de ser. De är bra på att väcka upp andra personer för de har inte tålamod till att vänta in dem. Därför kan en etta kännas krävande i vissa sammanhang som inte har kommit längre med samma upptäckt som ettan har fått. Om ettan har svårt att få saker igenom upplevs de oftast som stressande personer, för deras yttre visar sig på så sätt. Ettan finns med i olika grupper för att driva igång människorna som har fastnat i en återvändsgränd. De är bra på att agera när de sitter i rätt element för då använder de kraften, på ett rättvist sätt.  Lady Nada säger , att ettorna behöver skapa sig en lugn miljö där får de använda kraften mer på ett effektivt sätt mot sig själv.

Birgittas ängelBirgitta

  2) Tvåan får ofta känna sig underlägen om de hamnar bland olika siffror som stressar upp dem i onödan. Tvåan har en tendens att känna sig sämre än andra människor om de hamnar bland sådana personer som sänker dem. Därför måste de vara extra vaksam för att klara av denna inkarnation på ett mera positivt sätt. De leds av tvåsamhet som kan ibland skapa kaos hos tvåorna. De vill göra gott för alla människorna om de får styra skeppet själv. Om de får svårt att föra skeppet i hamn då har de stött på människor som har styrt skeppet av vägen. Tvåan hamnar då i underläge för någon tog över dem när de ville göra rätt för sig. Ofta hamnar tvåan i bakläge när de hamnar bland människor som är stark, och manipulerande personer. Tvåorna behöver en lugn miljö för att hämta igen sina krafter som har sänkt dem. I tvåans inkarnation ska de göra sig själv lycklig och glad.

Tvåan blir alltid lycklig när de får befinna sig i en tvåsamhet. De blir som två ettor tillsammans. Men då måste i tvåsamheten samarbeta för att bli lycklig och glad. Det fungerar inte att köra sitt skepp själv när de lever i en tvåsamhet. Därför måste de vara extra klok när beslut ska tas mellan paren. Om de inte ser upp kan de fälla krokben på sig själv. Deras ego vill styra själv fast de är två om det. De måste dela på allt i tvåans tvåsamhet. Men besluten kan haverera för dem, de var inte nog uppmärksammad på det. Om de får – vill de bestämma själv, men i tvåsamhet måste båda vara med i ett beslut som tas för att allt ska fungera bra för dem. Därför kan tvåorna hamna i bakläge när de måste gå in i ett samarbete, som gynnar dem allra bäst. Ett råd till tvåorna säger den uppstigna mästaren Lady Nada Lösgör er från problemen och skapa en egen oas där ni kan vistas i. Hur kommer oasen se ut? frågar Lady Nada. Naturen är ett bra tips från mig säger Lady Nada. Där får ni bot och bättring.

Birgittas ängelBirgitta

3) En trea säger den uppstigna mästaren Lady Nada är oftast på flykt ifrån sig själv. Tills en dag de landar rejält och gör upp med sig själv. Ibland kan treorna fly för att slippa göra upp sin inkarnation. När de har platsen och minnena  i sikte – kan treorna fly undan för de orkar inte ta itu med det. Treorna ska lära sig leva efter sin vision som de ska utveckla själv. En trea kan vicka fram och tillbaka för energin är så. Det har med fokusering att göra när de släpper allt. Treorna vill skapa glädje vart den än går i världen. Oftast är karismatiska personer treor för de ska ha den energin med sig. För treorna kan inte tävla med andra människor för de behöver alltid stå först. De lyser för att dra till sig människor som ska hjälpa dem framåt. Treorna har en karismatisk läggning som  gynnar dem bäst. En trea behöver leva i avskildhet när de håller på att växa sig stark in i samhället. För deras energier är så känsliga när de står inför större angarsemang. Treorna har lätt att lära känna människor för har den läggningen med sig. Men treorna måste behålla energin till den väg de är ämnad för. De kan lätt ge bort energin om de möter på fel person även om treorna är karismatiska personer. Treorna stiftar sin egen lag som de helst vill följa. Ett tips till treorna säger den uppstigna mästaren Lady Nada, för att må bra: försök leda er själv först och sedan andra. Led inte någon annan människa utan fokusera på er själv. Det gäller för treorna att hitta en perfekt balans. För att må bra fokusera på sig själv och ingen annan.

Birgittas ängelBirgitta

4) Fyran vill helst av allt hitta sin trygghet i livet, säger den uppstigna mästaren Lady Nada. För fyran är det extra viktigt att bygga allt med säkerhet när de kommer hit. Fyran har en tendens att ge upp när de tappar för mycket energi. Fyrans energi är byggd på en stark grund. När fyran sätter ner sitt ena ben då tar de snabbt med sig sitt andra ben för att stå stabilt i livet. Så kan man beskriva en fyra säger Lady Nada. Fyrans mål är att vara byggsten åt andra människor som behöver deras hjälp. De lider om de inte får vara med och bygga som är deras inkarnation. Fyran vill ha raka tydliga linjer när de bygger annars upplever de stress om de inte får klara besked. En fyra mår bäst om de får konstruera där de hör hemma i sin energi. Om en fyra ska må bra då måste de få vara med och bestämma hur allt ska bli Tar någon människa över dem då tappar de drivkraften till det. De är född till byggmästaren i denna inkarnation. Fyran har med sig en stabil energi att stå på. När fyran tröttar ut sig det är när andra tror sig veta bättre än vad de vet. De försöker hela tiden gräva fram bevisen för att få rätt. En fyra ger inte upp så lätt. Den enda gång de kan ge upp det är om någon annan bygger bättre än de kan. De trivs bäst tillsammans med människor som är av samma konstruktioner som de är. Fyran lider i det tysta om hon känner sig överkörd, tills hon kommer tillbaka i full kraft. Då tar fyran revanschen. Fyran har en energi som bygger och rör sig framåt i livet. De har lätt att konstruera andra liv. En fyra ser vad som måste göras då mår den bäst om de får göra det. Ett tips till fyrorna  säger den uppstigna mästaren Lady Nada låt aldrig någon köra över er. säger Lady Nada. Ni är byggmästaren som bestämmer och konstruerar ert liv. Släpp aldrig modet till det. Då först blir ni lycklig om ni lyssnar till er inre vägledare.

Birgittas ängelBirgitta

5) Femmans energi finns det mycket som går åt till att förändra sig själv. Energin vänder och vrider. Alla energier  har olika möjligheter att lyckas bra här på jorden. Femman kom hit för att förändra sig själv och andra människor som de stöter på. En femma mår bra om de får leva ut den. De har lätt att ta tag i den energi som de känner igen. Att de valde en väg som förändring var för att kunna förändra jorden. Men för att förändra jorden måste de möta på folk från olika kulturer för att få det. En femma mår bäst om de får göra sin väg, som är deras väg. Ibland förstår inte femman varför de har fastnat i ett nät och kommer inte ur. En femma kan hamna i panik om de känner sig instängd för länge. För femman går på en rörliga energier som måste fortsätta att röras på. När femman hamnar i ett läge där de måste förändra kan de hamna i panik för de har glömt bort hur lätt det var att förändra, de är ju född med den energin. Det finns skäl till att en femma ska lysa upp för de är född till det. Femman möter på andra siffror som kan sänka dem om de inte får ut sin rätt i livet. Femmans är född till ett rörlig liv och en god smak på livet. Ett tips till femmorna säger den uppstigna mästaren Lady Nada, lev ett rörligt liv så länge ni kan. Stanna aldrig upp för länge utan lev livet som ni kom hit för att leva. ”Där hittar ni magin”, säger Lady Nada.

Birgittas ängelBirgitta

 6) Sexan är naturliga kärleken som finns inom dem, säger den uppstigna mästaren Lady Nada. I denna inkarnation ska de leva efter vad hjärtat säger till dem. Intuition kommer till bra pass när sexan leds av sitt hjärta. När hjärtat gråter då gråter de för ingen bryr sig om dem. De har en förmåga att känna sig utanför för de vill hela tiden få uppmärksamhet och bli älskad. Sexan lider i de tysta för de vill helst inte visa hur illa de känner sig. Sexan vill lysa upp för andra, men om någon inte ser dem får de kramper i kroppen, och blir sjuk av det, om det pågår en längre tid. Sexan ska leda , synas och lysa som är är kärlekens väg. I sexans energier vill de helst av allt stå först och bli älskad. Har sexan  blivit sårad ställer sig de sist i ledet. I sexans väg finns det drivande energi som hela tiden vill framåt. De kan lätt utveckla bra metoder för de gör det av kärlek. De tänker på sig själv och andra. Sexan mår bra av att leda och styra sitt folk för hon är född till en naturlig lärare. Viljan kan driva dem framåt om kärleken är förankrat i den. Sexan lider om de inte får ge ut av sin kärlek. Sexan är alltid  en ständig givare. Men de måste lära sig vart gränserna ska gå. Sexan trivs i miljön där hon får leda människor dem rätt i livet. Sexan är känd för att ta över mammarollen för andra människor. Sexan har en personlig roll när det gäller hennes parrelationer att hon vill ta hand om dem. Sexan måste ta hand om sig själv för att bli lycklig. Därför är djur ett bra sätt att lugna sexan med. Ett råd till sexorna säger den uppstigna mästaren Lady Nada: Sexan mår bäst om de följer sin väg. Ibland kan sexan känna sig oälskad då kan de köpa sig ett djur. De mår bäst om de får arbeta med det som de kom hit för att göra. De blomstrar ut där, säger Lady Nada. De blir deras rätta element som är byggd på kärlek. Birgittas ängelBirgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.