Fick hjälp av den uppstigna mästaren Lady Nada att få en tydlig bild av dubbelsiffrorna

Jag fick gå tillbaka för att fräscha upp om dubbelsiffrorna. Då kom den uppstigna mästaren Lady Nada för att tyda dem bättre för mig. Vilken innebörd de har för oss.

Högenergisiffror: 

Dubbelsiffrorna är ofta en förstärkning av siffrorna, det blir som dubbelt upp. Om man tittar på enskilda siffror så har de en speciell betydelse. Till exempel 11 – 22 – 33 som är högenergisiffror, de framkallar stress och får de svårt att koncentrera sig i besvärliga situationer. 

11 står för stress och lugn och ro. Om de hamnar i besvärliga situationer får de extra svårt att handskas med det, fäller oftast krokben på sig själv. 11:ans energier hamnar oftast i en stressfaktor, som bara skapar ännu mer kaos i sina liv. För att 11:an ska komma i balans då måste de hitta igen 2:an i sig (1+1=2). Då först får 11:an balans i sitt liv.

22 Mästarens tal som ska bli en mästare på sin egen väg. De finns även stress och svårigheter om de känner sig pressad i vissa lägen. För 22:ans energi vill bygga en bra grund att stå på. Om 22:an hamnar i blåsväder och de börjar blåsa upp till storm då känner energin av det –  ”jag  vill till alla medel känna mig trygg,” säger energin. De kan hamna i panik, för de är viktigt för dem att hålla fokus och bli en bra byggmästare på sin dubbelsiffra (2+2=4) De gör om den till en 4 när allt har lagt sig till rätta i deras liv.

33 Står för villkorslös kärlek de har lätt att offra sig för andra människor. Svårigheterna dyker upp hela tiden för kärleken är så stor för dem. 33:ans energier kallas för Kristusenergin. Människor som går på den energin hamnar oftast i blåsväder när glömmer bort att jag göra sig själv glad, de vill göra andra glad. 33:ans energier bär på ett stort hjärta som vill bli älskad för den de är.

De går med villkorslös kärlek inom sig, men de måste vända kärleken inåt för att ge sig själv den kärleken. Det ställer till stora problem när högenergisiffran 33 slår till i en del sammanhang där man måste säga nej. De har svårt att göra andra ledsna och besvikna. Här gäller det att 33 får lära sig vad kärlek är för något. De måste börja ge kärlek till sig själv, sedan vet de vilka beslut som gynnar dem mest. (3+3= 6) I siffran 33 ligger de energier som handlar om ansvar i större sammanhang. När de gör om 33 till 6 får de total balans i 6:ans energier.

Vanliga dubbelsiffror utan högenergi i dem:

44 Två fyror tillsammans vill alltid ha en god och stabil ekonomi. Sedan förvandlas 4+4=8 som står för ekonomi. I 8:ans energier ligger det en stabil och framgångsrik energi som kan gå över till maktbegär.

55 siffran 0 i numerologin obestämdheten kommer från 10. Här får de välja lite vad de vill i livet. Men de kommer från femmor som varken vet ut eller in. Den står i ständig förändring som femmans energier är uppbyggd på.  (5+5=10   1-0=1) Vi gör om den till siffran 1. I ettans energier får femman förändra sig från att vara obestämd till att bli bestämd i sitt val. Från två femmor som ska de förändras igenom nollans val av energier då kommer de ställa sig först i ledet.

 66 Två sexor tillsammans ska lära sig fokusera . (6+6=12   1-2=3) Den kommer från sexans kärlek som vill stå först i ledet genom ettans energier, tvåan måste lära sig att samarbeta bra. De får fokusera mer på sina intressen de har.

77 Är en energi som blir dubbel av andlig energier. Sjuan står för andliga ting och uppvaknande energier. Sjuan vill för det mesta söka sig inåt i sitt liv. Här står två sjuor som blir (7+7=14  4-1=3) Här får fyran hjälpa till för att tillvaron ska bli så stabilt som möjligt. Ettan får se till att nu gäller det att stå först för ettans ska känna sig oberoende av allt. En tryggad framtid med god fokusering från trean.

88 Två åttor ska dela upp sin energi till (8+8=16   6-1=5) den slutar i förändringens siffra 5. De lever i ständig förändring från åttans energier, sexans och ettans. Åttan har med sig ekonomi in i sexans och ettans energier, men de står hela tiden inför förändringar som kan vara jobbigt på olika plan.

99 Dubbel trygghet från olika siffror som ligger inbakad i nians dubbla energier.(9+9=18 8-1=7)Nian har en förmåga att ge sin energi till andra ibland. I det här läget får nian sällskap av åttan och ettan. Den första grunden kommer från nians energier och fick göra om det till en sjua. I grundenergin finns det energier från alla siffrorna som nian kommer ifrån. Här får siffran en dubbel grund energin från ettan och åttan. I slutet kan man se att energin blir stabil, för åttan är med och likaså ettan för att stå först. Sjuan hittar god balans när den kommer från nian.

5 reaktioner till “Fick hjälp av den uppstigna mästaren Lady Nada att få en tydlig bild av dubbelsiffrorna

 1. Hej!
  Märkligt det som hände mig. Igår såg jag 11:11 överallt. Kollade och lyssnade på youtube för att få svar. Bl.a. Higher self.
  Idag detta: ser 12:12 och börjar fundera. Googlar och får upp er sida och läser och längst ner står det Lady Nada. Jag heter Nada. Ville bara dela med mig. Ser det själv som en slags vägledning för mina ögon att öppnas och att söka vidare bortom det materiella.
  Med vänlig hälsning, Nada Novakovic , Malmö

  1. Vad härligt att du hittade svaren och att du heter lika som Lady Nada. Hon väldigt bra på att beskriva siffrornas betydelse. Jag tyckte det var jättekul när hon ville berätta från henne syn på siffrorna. Nu visade hon dig svaret. Hur siffrorna påverkar oss. Du får plussa ihop dem. Det är enkelt att ge budskap till dig speciellt när du är vaken för det. ♥Kram

 2. Wonderful blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
  Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices
  out there that I’m completely confused .. Any ideas? Many thanks!

  1. I have wordpress that has a lot of themes to choose from. But can buy themes or take free themes that are just as good.

   But WordPress has themes that are difficult, but also easy themes. But have to check for yourself what you understand themes. May have complicated themes but also simple themes. But can pay off the advertising, which is boring to have on the blog.

   Birgitta Spiritual Inpiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.