Djwal Khul vill berätta om sorgen ni människor har inom oss.

När ni människor går igenom sorger som sitter djupt i er då hjälper vi till. Jag är en uppstigen mästare som levde på den tiden som även fick gå igenom sorger i mig själv. Jag heter Djwal Khul som ser klarhet och saknad inom er och det som händer inom er.

Att känna sorg är ett tungt ord i era ögon men sorg i våra ögon påvisar att sorg handlar om kärlek till sig själv. När ni möter er inre sorg och ser att sorg hjälper er att vända det rätta i er, kärlek som det handlar om,  att tvivla aldrig på det. Det kallas kärlek som sorgen har stängt av och för att möta sorgen och för att hitta igen glädjen då måste dessa gå hand i hand. Ni människor vill ha glädje, ni vill slippa sorgen som vi uppstigna mästare väl förstår. Men för att slippa den måste ni hitta igen den och släppa den fri. Att erkänna i er själv, er sanning att ta fram den och känn er hel från sorgen i framtiden.

Om ni bär på djup sorg då kommer ni aldrig i kontakt med ert inre barn som ropar efter kärlek utan då ropar ni efter något som ni aldrig får svar på, ni dör och aldrig kom i kontakt med er sorg. Det som händer i ert liv det är att fler och fler blockeringar uppstår och sorgen sätter sig djupare och djupare i er efter som tiden går.

När ni hittar den frid inom er då uppstår det plötsligt som ett magisk trolleri, ett magiskt ok, en önskan som ni aldrig fick kom upp och försvann, önskan kommer igen fast på ett annat sätt, ni känner friden inom er i stället.

Helhet och kärlek går hand i hand den, djupa roten som sitter fast i er hittar ni igen som ett trollslag ,för att kunna fortsätta vidare.

Se sorgen som ett redskap att bli hel och se glädjen att fortsätta vidare.den-uppstigna-mc3a4staren-djwal-khul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.