En tid att begrunda år 2012.

serapis-bey-birgitta-andlig-inspirationUppstigen mästare Serapis Bey vill berätta.

En tid att beskåda, en tid att finna ro i sin själ. En tid till insikter. En tid till att börja på någonting nytt, en tid att begrunda. En tid att lämna gamla saker bakom sig, gamla händelser. En tid för jordens befolkning till att börja om från början.

En tid som alla har märkt av genom jordens framfart som ni alla har känt av. Tiden till att vara verksam nu kan vara svårt för en del nu genom att jorden energier står på topp.

All jordens energier har ni märkt av nu, ni får hel tiden skickade energier ner till jorden för att jorden håller på i sitt sista skede att gå in i en annan tid.

Visa tacksamhet i dessa tider kan vara svårt för en del som upplever mer än andra. Ni som känner er utelämnad på något sätt kommer till insikt i dessa dagar, vad som händer med er och andra. Det här är en tid att tänka igenom för att kunna börja om på nytt.

Rening av jorden kommer i olika faser som ni upplever mera av än andra. Energier som renar kan kännas av.  En tid i insikt och kärlek som ni behöver förstå nu. Allt började för länge sen håller på att gå mot sin kulmen nu och många vill vara kvar och en del går över i dessa tider en del på naturligt sätt och en del i katastrof. En tid att begrunda av alla som vill se det stora hela.

Kunskap som vi uppstigna mästare har och den värld vi har att se över om ni vill förstå att ert skydd är större än ni tror, ingen blir utelämnad som ni förstår. När ni beskådar eller upplever kamp inom er eller sorg hos andra, tänk tillbaka på hur ni har haft det, begrunda ett tag. Ni har fått gått igenom mycket sorg och öppnat många portar som ni inte trodde kunde fungera i dessa tider. Ni människor har en stark tro på er själv, ni har en vilja av stål som ni kommer känna av i dessa tiden.

Den fria viljan tar över allt tillslut, en fri människa förstår ni är en älskad människa i sig själv. En älskad människa som lever efter insikter är en människa som får hjärtat att flöda över vid minsta tanke på att jorden ska fördärvas, jorden lever efter den fria viljan.

Att leva efter fria viljan är en konst för att tycka om sig själv i dessa tider som ni ha kommit till insikt om.

När människor får jobba med sitt inre och får komma fram i ljuset, då kommer kärleken fram hos dem och det är den bästa medicin för jorden att utvecklas. Det är därför ni genomgår svårigheter i dessa tider genom energier öppnar er inre sorg som behöver komma ut. Er sorg tar ni hand om och plus en jord ni lever på.

Tack uppstigen mästare Serapis Bey

Vit .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.