Melkisedek!

great-master-melkisedek-birgitta-andlig-inspiration2

Melkisedek en man som jag håller på att lära känna på mitt sätt vem han är? Han sökte upp mig, som de andra söker upp mig, uppstigna mästare och ärkeänglar. Han var med på min nya kurs som Saint Germain hade hjälpt mig att ta fram. Han dök bara upp utan någon presentation. Jag tänkte väll inte så mycket på det, än jag grunnade lite på vem han var av ren nyfikenhet. Jag hittade honom sen av en ren slump trodde jag, men det var en vägledning jag fick, för att hitta igen han. Men efter det har han snurra runt mig. Jag vill ta reda på själv vilka de är, så jag frågade honom nu, för att få sluta vara nyfiken.

Ordning och reda kan ni kalla mig Melkisedek.Jag är en man över många andra män och kvinnor i andevärlden. Ledare och upptäckare, en upptäcktsresa i er själv. En läkning och en öppning, som får er att lysa upp genom ert arbete som visar hur man driver ett arbete framåt. Att komma i kontakt med mig kan kännas av min energi, som ger er öppning på många plan, jag öppnar upp och vägleder er i er vardag, som handlar om ert andliga arbete här.

Jag arbetar med människor som gör sitt kall till himlen till jorden och hela universum. Jag böjer mig inte så lätt när det gäller. Jag vill viga er i ert andliga och samtidigt komma till insikt om ert inre kall, som visar sig ofta i ert handlande, vem ni är i grunden här på jorden. Hur ni driver på och hur ni förändrar andra som i sig förändra andra i sin tur.
En öppnande andlig ledare i andevärlden är jag, och kommer ofta in till er när ni går igenom olika steg i er utveckling. Ni har en plan att hålla.

När ni kommer mera i kontakt med mig handlar det ofta om ert inre arbete som behöver ses över hos er. Ett inre kaos kan ni alla drabbas av och skräck för att leva här. Ni upplever känslor som samtidigt rensar ut blockering i ett annat plan i er utveckling. Mitt namn är krångligt, lika krånglig att förstå min uppgift hos er.

Jag har en överblick över universum, en blick som ni ska lita på ,att allt ska ledas mot ett slut.  En del har gåvor som ni glömmer bort att ta i bruk, som jag ser till att ni börjar förstå dem. Jag öppnar er för att komma till insikt om ert kall här nere på jorden.

Tack för mig

Melkisedek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.