En seans i ljus 11/1

great-master-jesus-birgitta-andlig-inspirationNär ni människor kommer till en punkt i livet där allt sker på ett naturligt sätt. Ni vidareutvecklar er att se och tyda det som kommer och det som är nu. Om ni lägger händelser och olikheter åt sidan och bara tänker att alla ska fram i sin utveckling. Om ni tänker att ingen väg är fel utan varje människa väljer sin väg för att lära sig av det.

När ni hamnar i hinder eller ni upplever att vägen inte var rätt, ni går tillbaka och ser varför valde ni på ett sådant sätt som ni upplever känns fel, när ni ser tillbaka på ert. Men om ni inte har valt en krånglig väg som många ser att det kan bli för en del människor, vad ska dessa människor lära sig av den händelsen eller det valet som ni gjorde den gången? Alla dessa frågor har ni inom er.

Ni vet inte framtiden just då, ni handlar i ett skede i livet som gör att vid det tillfället var det rätt på grund av olika händelser som har hänt. När intellektet och rädsla går igång hos er då springer ni blindo och ingen kan stoppa er eller tala er till förstånd som en del tänker.

När det uppdagas sen att tidens händelser som sätter människor fel på grund av olika händelser kan ibland få människor att växa där de befinner sig. Allt som händer och allt som sker har en mening att lära sig att lyssna till sin intuition och lära sig att aldrig glömma bort den. Men när ni upplever att intellektet lägger sig i, då handlar ni i blindo, känslan försvinner snabbt hos er. Ni sätter er inte ner och tänker efter eller tänker att allt kommer bli bättre om ni väntar in rätt tillfälle i livet.

Alla ni människor går igenom känslor som ibland kan ställa till för er, ni kan inte bemästra dem själv, ni flyr och försöker övervinna dem hela tiden. Känsla att något är fel är en känsla att känna in. En känsla som leder till att kunna agera kommer oftast sen när lugnet har lagt sig, ert egon lyssnar inte på ert kloka jag, Ett högre JAG är mycket mera klok än vad ni är när ni utsätter er med det som har hänt.

När tiden som vi ser, kan läka alla sår eller tiden att våga vända på ett nytt blad och se att inte göra dessa fel en gång till.

Men vad har ni lärt er av det fel som gör ont, ni kommer ihåg rädslan ställde till den gången och rädsla kan ni inte bygga en väg på den blir väldigt ostadig hela vägen. När ni upptäcker att det är ert inre barn som finns där inne och var bara rädd av situationen som hände, då får ni överblick att vänta och ordna upp till det bättre.

Vad ni ser i detta är att livet flyter åt rätt håll men som vi säger från andevärlden blanda inte in intellektet då kommer ni alltid fel. Med känsla och kärlek då först kommer ni helt rätt i livet.

Sananda

______________

uppstigna-mc3a4staren-maha-chohan_redigerad-1Maha Chohan

En kort presentation för inför kvällen vem jag är som kommer delta hos er ikväll. Min energi grundar er att tänka igenom svaren inom er, jag grundar er att ha tillit till det ni håller på att bygga upp ett företag, en väg i andligt växande bland människor. Jag grundar och lägger ut nät av nät för att sprida ditt och vårt kall till jorden.  Jag är en kanal till att sprida ert inre ljus här på jorden. Jag öppnar er och ser sanningen om ni inte har insett vad fel är? Att ni gör fel det är ett naturligt sätt ibland er människor, ni lyssnar inte. Ni har ett ego som inte fungera alla gånger att komma på rätt väg för er.

Jag har en sannings energi som gör att viljan träder in mer i mitt arbete med er, när ni är sann mot er själv då ser och känner ert hjärta vad som känns fel och rätt. Ni människor jobbar med olika energier här på jorden , jag arbetar med en energi som samtidigt grundar er i ert arbete. När ni lägger er grund som ska växa i den takt som är möjligt nu. Kärlek och sanning går hand i hand.

Vita strålen vita brödraskapet som jag tillhör.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.