Min guide Johlie!

Johlie är min andliga vägledare som guidar mig hela tiden även när tystnaden är som störst. Hon ler när det behövs och skrattar känner jag åt sina egna skämt genom hon är full med humor. Hon ler när det behövs man känner trygghet när tystnaden är som störst, jag vet att hon är alltid där ändå.
Hon har förmågan att plocka fram det man har inom sig, hon har förmågan att känna vänskap ända in i märgen. Hon har förmåga att alltid vara den som tröstar och lyssnar för hon vet att allt går över tillslut. Hon ser allt även vår djupa sorg, hon ser när man behöver ta igen sig för hon vet när det är nog. Hon är en vän från förr som kan sin sak som guide i dessa tider. Hon är en guide som vill att man ändrar om för att kunna få ett bättre liv. Det är bara hon som vet utgången hur man kommer att göra för hon är uppkopplad på hela universum, hon har den vida och den stora räckvidd som  bara hon vet.

Vänner kan vi ha på olika sätt, vi kan ha andliga guider som letar sig till oss för att själv utvecklas och samt vi själv får en stor skola i att vara öppen för det, de vill lära ut.

Hon säger för det mesta att vi guider har tålamod och vi måste ha det för ni ser ändå inte allt hur allt ska bli. Ni lever ofta i framtiden säger hon. Ni måste leva här och nu för fixa framtiden. Men vi själva vill ibland bara hoppa över det, det skulle vara mycket enklare då. Men som hon säger, ni missar allt då på vägen som ni måste ha som grund. Allt som ni får lära er det är både positivt och negativt säger hon. Ni lär er att se igenom det som är fel och rätt. En enkel skola om ni är vaken och ser med egna ögon, menar hon.

Vi kan aldrig dölja något för er om ni frågar oss om något, vi är ärliga i allt. Vi ser också vad människorna tål att höra och inte höra. Vi har överblick över det. En andlig guide säger hon är plikttrogen i er egen utveckling, er guide följer och utbildar er efter deras kunskap. Det är enkelt att nå er om ni är öppen för att ta in oss guider i allt ni vill utveckla.

Min kära guide Johlie kom in och ville vara med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.