Kärlek – Rättighet – Sanning – Samhälle.

Uppstigen mästare Hilarion:

Det är så ni lever här nere på jorden ni människor, en dag med insikter och en dag med fantastiska visioner. Hur ni än planerar har ni glömt bort det viktigaste i livet, kärleken. När ni inser vad är kärlek för er och för andra då kan ni summera mycket. Kärlek som kommer från oss uppstigna mästare är kärlek som visar vår omtanke om er. Er kärlek som ni ska förstå har med er självkänsla att göra samt er rätt i samhället som alla har, samhället är ni och ni äger samhället alla människor. Om ni förstår det då inser ni er rättighet i samhället.

Om alla människor kom till insikt om det då skulle varje människa söka sin rätt i samhället. När ni kommer hit ner till jorden ni är vuxna barn som ska fortsätta att utvecklas från de stadium ni befinner er då. Ni ska lära er att aldrig göra om ett dåligt mönster som ingen tjänar på. Det är mönster händelser som ni har med er hit att bearbeta som gör att ni känner er vilsen ibland.

Kraft finns inom varje människa när ni börjar förstå det.

Sanning som kommer inifrån är den riktiga sanningen och ingen annans sanning. Er sanning är tydlig och sann ända in i er märg, när ni står upp för den, då sker det varningar i er att kan detta vara rätt? Ni stannar för att backa tillbaka igen och kämpar igen med tankar som fyller er att ert samhälle är inte samma samhälle som er vän har. Ni lever i samma samhälle, ni lever för att kunna växa älska ert liv mer och mer genom att inse att er rättighet är lika med någon annans rättighet. Det som sker är  rättigheter på rättigheter vaknar i er. Ni börjar se er rätt i samhället och då först inser ni att det är er tur lika bra som någon annans tur.

Det är kärlek som växer efter tiden till ert inre och yttre hur ni vill leva i ert yttre genom ert inre håller på att vakna till liv. Kärlek till er själv som börjar med insikter och saknar det som ni känner är ett behov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.