Uppstigen mästare Lady Portia!

images (1)Det här är en tid för många människor att beskåda sig själv. Att se in i sin egen gömma. Jag Lady Portia vill berätta för er – hur ni svänger er till höger och till vänster. Förvirring kommer ni ihåg många gånger, förtvivlan och rannsakning i ert liv. Blockeringar stöter ni på lite då och då. Mönster lär ni er att känna igen. Förvirring på grund av att livet inte kan fungera fullt ut, olika faktorer spelar en stor roll i era liv.

När ni stöter på blockering mönster fastnar, ni hamnar i en återvändsgränd hela tiden. Rädslor spelas upp hela tiden, ni vågar inte tro eller förstå att chansen finns för er. När ni hamnar i en återvändsgränd då får ni oftast svårt att agera full ut genom ni tappar tillit till livet och lösningen.

Är ni nu vaken att våga se det? Är ni modig att allt har varit en upprepning och allt upprepar sig? Hur kommer ni att inse att vi uppstigna mästare håller de vi lovar. Ni tvivlar på grund av olika skäl, händelserna går långt tillbaka i er. När ni upplever gamla tider som nya tider samtidigt, ni får det inte att gå ihop.

 

Förvirring för kontrollen har svårt att hänga med för vi vill att ni ska släppa all kontroll den fungerar inte längre. Ni håller fast sista halmstrået och vi frågar om det fungera bra? Vi är många uppstigna mästare som ser alla ni människor här nere på jorden, ni drivs av en inre rädsla att hamna fel i samhället när ni driver på er själv. Ert undermedvetna ser samtidigt hur ni får livet att gå vidare och samtidigt får det att fungera ändå.

Ni har lätt att vända den andra kinden till och låta människor trampa på er.

Det här är en självklar sak för oss uppstigna mästare att se till att ni får den hjälp ni har satt ut och bett om.

Uppstigen mästare Lady Portia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.