Havets djup.

tran

Ni människor upplever någon gång i livet hur ni får dyka ner djupt i er själv för att se efter vem som orsakade problemet hos er. Ni är medveten om allt hur kan ni då glömma bort en del delar som gör er mer illa än ni kan tro, i ert liv – de liv ni har föds hit i.

Jag heter Kuthumi som skärskådar er nu genom min sanning till er människor här nere på jorden. Jag ser vad ni glömmer bort först, där ni lever idag. En del av er ser längre och har kommit till insikt och en del stannar kvar och tror att livet kan gå vidare även om man inte ändrar om. Ni har en plan alla människor här nere på jorden, ni föds hit av olika skäl att jorden är er arbetsplats det vet ni om redan. Ni ser hur ni fullföljer ert kall på olika sätt därför ni är olika ni människor. Ni skärskådar er ibland genom ni blir medveten om er uppgift här på jorden. Ni känner en plötslig kärlek för det ni dras till och känner att ni letar efter ert kall. Ert kall vad är det för er? Vem är ni? Vilken kan berätta vem ni är? Ingen kan berätta utan ni kommer hit för att öppna er och få er tjänst som ni kallar det i de jordiska jobbet. Ni väljer ett arbete som ni upplever är ert. Ni har kommit så långt i er insikt.

Andligt jobb som ni även kom hit med att göra det som ni kom hit för det finns bara en enda här på jorden som vet det, det är ni själv. Ni har ett samröre med er guide som vägleder er att komma framåt. Ni har samrörelse med ert högre Jag som är en förlängning av er själv. Ni föds hit för att fullfula det ni tog på er.

Alla ni människor har ett fritt val att arbeta med andevärlden, ni kan välja att stänga av den tiden för att tiden inte känns stämma för er. Ni kan välja att stanna upp en stund för att tänka till eller gå igenom något som ni upplevde fanns sanning i. Hela tiden drivs ni med er inre kunskap som ni har att förvalta här nere på jorden.  Ni vet när ni föds hit ner att ert kall känn starkare än någonting annat ni dras mot något som ni måste fullfölja genom den uppgift ni är här för.
Ni får den hjälp ni behöver, ni får allt som vi kan tilldela er i kunskap genom er utveckling.
Andlig utveckling kan ni välja på olika sätt ni kan välja att stanna eller fortsätta att utforska större ting. Ärkeänglar som ni väl känner till har en förmåga att öppna er mer och få er att se ert inre kall mer och mer. Ärkeänglar kan ge er frid på många plan i ert sökande.

Känslosamma sanningar har ni att se igenom ibland genom ni har valt en bana som handlar om ständig förändring att hela tiden följa med tiden.

Ljusmänniskor har en ständig framåtanda att vara med hela tiden genom jordens utveckling nu. Ljusmänniskor eller stjärnmänniskor som ni även kallas finns på olika sätt här nere. De har alltid direktinformation som de får från oss uppstigna mästare och ärkeänglar de har den uppgiften här nere. Alla har sin plan som ni känner till det är därför vikigt idag att samarbeta på alla plan ni kan för att hjälpas åt med denna jord.

Jorden ska bli vacker en dag!

Uppstigen mästare Khutumi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.