Energier av ljusregn!

Energier som skapar ett regn av energier. I dessa tider får ni känna på det ni ljusarbetare.

Energier som går rak ner ni upplever ofta smärtor i kroppen när ni är uppkopplad på dessa energier. Det sker en utveckling för er på många plan. Jordens energier kan spela er ett spratt säger ärkeängel Ametist. Energier av regn det gör att ni reagerar på alla plan som gör att både chakran och ert ljusarbete höjs högre upp nu. En del av er kan få störningar på sitt arbete med andevärlden en stund på grund av dessa energier som ska öppna er mer.

En del av er få svårt att sova en del får ont i kroppen och en del känner av att era chakran får en extra skjuts, ni får rening på alla plan. Det här är en tid där många människor går igenom sin rädsla som samtidigt öppnar de sig mer.

Vi ärkeänglar ser detta och vill tala om för er att allt är i sin ordning, ni som upplever att kroppen inte hänger med.

Ljusenergier som gör att ni kan andas fritt sen genom ni släpper ert tunga ok.

Ni får skåda igenom er rädsla samt släppa en del ok som ni har att bära här på jorden. I dessa tider gäller det att hålla sin väg i fokus utan att tvivla på den.

Ni har kommit för att genomgå en stor förändring som gör att jordens energier har aldrig varit så här. Det sker förändring på alla plan fler och fler människor vaknar och fler och fler ser hur vikigt det är att följa sin inre vägledare. Fler och fler kommer till insikt om den fria viljan som råder även för er här nere på jorden.

Att följa sitt kall kan vara svårt i vissa lägen ni hamnar, ni möter på er inre bromskloss som ska tas bort från er. Ni gömmer er ibland för att inte ta vid ert kall. En del av er har börjat rota i sin stora upptäckt att de har en väg eller så kallade kall att ta tag i. En del glömmer bor av olika skäl att tiden inte är mogen för dem.

Allt är i sin ordning därför ni följer er inre vägledare då kommer ni fram på rätt sätt.

Helt klart för er att ni bör se detta som händer runt er att ingen kommer undan energierna alla påverkas av dem på något sätt. Er kropp är uppkopplad och andra är uppkopplad på sitt kall, ingen kommer undan ändå.

Allt är i sin ordning nu.

Ärkeängel Ametist!

3 reaktioner till “Energier av ljusregn!

 1. Hej Birgitta!

  Kan man stänga sina chakran så pass mycket att man gör sej själv sjuk?
  För ett år sedan stängde jag mina chakran rätt ordentligt, mest huvudchakrat då jag i den stunden kände att jag ville vara som alla andra och inte höra/se eller känna andevärlden.
  Men jag tror inte jag är helstängd då jag fortfarande ser saker när jag slappnar av och mediterar.

  Jag har under en tid känt att kroppen mår dålig och att jag inte tycks kunna bli gravid och en enorm känsla av att jag känner mej instängd i kroppen. Jag vill slippa alla måsten och vill vara fri

  Med vänlig hälsning, Madelene

  1. Ärkeängeln Azrael vill berätta något för dig: Du kan aldrig stänga igen helt Madelene därför du har varit öppen sedan du var ett litet barn. Ibland måste du vila och hämta igen för att komma tillbaka. Hon visar att dina chakran är i obalans just nu. Du mår extra dåligt då. Försök att vara öppen de dagar du vill möta andevärlden och stäng till när är klar med dem. Det var så du gjorde när du stängde till andevärlden. Var inte rädd för att öppna och stänga ner dig, säger Azrael.

   Kram Birgitta Öz

   1. Hej Birgitta!
    Tack! Jag har verkligen tänkt att mina chakran kan vara i obalans, för det är verkligen som en storm inom mej med känslor som dagligen skiftar från att vara arg till att vara lessen och gråta samt magproblem, yrsel mm

    Jag ska försöka heala mej själv och ska bege mej ut i skogen imorgon för att jorda mej.

    Tack Birgitta och Azrael!
    Kram Madelene

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.