Mötet mellan uppstigna mästarna.

serapis-bey-birgitta-andlig-inspiration

Möten säger Uppstigen mästare Serapis Bey har vi många i dessa tider. Vi är bemannad på ett speciellt sätt för jordens grunder ska kunna fungera. Allt som ni hör och ser har stor ordning idag att få folk att se med sina egna ögon. Tiden är inne för stor förändring, vi ser det från uppstigna mästarnas håll. Alla blir delaktiga i det som sker nu på jorden, alla går in tolfte timmen, tiden är slagen nu. Vi uppstigna mästare ser att kärlek och renhet och sanning går hand i hand. Här från våra ögon sett handlar det om vishet hur ni ska utveckla er nu. Vissa av er ljusarbetare har svårt idag genom jordens olika händelser som sker. Ni har ibland känt er vissen på grund av olika skäl som uppdagas nu för er.

Det som är besvärligt för er är inte besvärligt för andra människorna. Ni lever på olika sätt idag för att hjälpa på olika sätt. På jorden är det lika för alla. Vart ni än bor handlar det om att öppna sig för varandra, leva i andakt till varandra genom ärlighet idag. Sanning har ni många gånger haft svår med. När sanning kommer fram då kommer själen fram och visar vem ni har att göra med. Vem ni är i grunden. Går ni på lögner då krockar ni en dag med er egen lögn, glöm inte det. Att hålla en stark väg kunna fokusera nu lita till ert inre nu var sann hela vägen ut. Lita på er ledarstjärna.

 

Sant Germain vill även kommentera vissa bitar i detta som händer jorden nu. Alla ni får en bättre plats att bo helt klart. Ni får en mera ärlig människa ni möter då. Är det inte skönt?

Hela ert liv har ni dömt ut människor som inte klarar av de svårigheter eller hamna i kläm på grund av olika orsaker som händer i en människas liv. Se aldrig ner på henne för det kan vara er egen skugga ni möter. Skuggan från förr som har hamnat snett i samhället. Varje människa här på jorden har en plats att fylla även er plats är viktig därför kan ni inte se ner på andra människor, alla gör gott på sitt sätt. En del av er ser människor som har hamnat i kläm på olika sätt som har fått fel bedömning av andra. Alla människor på jorden måste hjälpas åt även den som ni ser har gjort fel. En andra chans.

Serapis Bey kommer tillbaka i att hålla en fokus nu på människorna ha ett öppet sinne och förstå dem nu. Har ni öppna sinnen och ser dem för de är då kan människan komma långt i eras ögon och i våras ögon en själ som måste få den bästa hjälpen att få komma rätt i livet. Livet på jorden är er arbetsplan och här planerar ni och sätter upp mål Ni slutför dem sen och kommer hem till oss. Ni har tiden att passa för ni vet att många fler vaknar nu och tiden är viktigt för många att få hjälp på allra bästa sättet nu. Ingen är felfri här nere, ingen är lägre här nere här är ni lika bror och syster med varandra och bror och syster hjälps åt när hjälp behövs.

Lägre eller högre människor som ni tror att ni ser har sin uppgift som ni har. Chef platser som ni ser som högt stående i era ögon har även varit lägre stående i andra liv. I detta liv har de möjlighet att fixa till och ordna till karma. De ger och en tar emot.

Om ni ser det viktigt för alla då ser ni någon som behövs, se att ni har en plats här och har lika rätt till jorden som er granne har. Ni väljer olika vägar, ni väljer olika händelser ni ska igenom, ni väljer vägen som är er som ni har utvecklats i, ni ska använda er av det nu.

Fler och fler får kunskap genom olika sekter olika samfund inget är fel utan allt handlar om kärlek och förståelse och samarbete, ingen kan döma ut någon annan, ingen är bättre än någon annan, utan alla är ni lika på många olika plan. Se er själv som en av alla dessa som ska en dag komma hem till ljuset och som är klar här på jorden. Den dagen kommer när ni är klar här och då förstår ni hela planen och vilka ni var och vad ni hade för uppgift att fylla. Ni har inte kommit dit ännu, nu är nu och nu jobbar ni vidare i ert kall till jorden

Tack Uppstigen mästare Serapis Bey!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.