Vi kan flyga hur högt vi kan om vi vill.

Frihet att göra vad du vill i livet det önskar vi oss nog alla.

Tidvis av vårt liv står vi i valsituationer och vi vet inte vilken fot vi ska ta först. Hur vi än funderar eller väljer så kan vi ändå lyfta vingarna till en bättre nivå. Hur vi tänker och lägger ut våra tankar. Vi ser en positiv bild hela tiden då kan vi lyfta hur högt vi vill i livet. En del klättrar högt på sin stege och en del en bit. Vi är nöjd där vi   står för vi är olika hur vi än väljer.

Val kan vara knepigt men det gäller att känna in rätt. Hela tiden försöker vi följa vår intuition som visar oss vägen. Den rätta vägen så klart. Om vi tvivlar hur ser vi då på det? För om man är osäker då är det inte helt rätt. Vi känner att vi kan flyga vart som helst i livet.  Hur högt vi än sätter vårt mål så handlar det om oss själv. Vi är olika på många plan. Vi har med oss en plan hit ner och den planen ska planeras och byggas från min egen intuition och då gäller det att inte säga för mycket om planen.
Vi har ibland inte så många val att göra och ibland fler. Delval som vi tydligen kommer uppi hela tiden. Vi måste bestämma oss för det vi har satt upp. Vi vet vårt delmål eller andra mål som vi har satt upp att det går i lås om vi håller fokus hela tiden. Vi har lätt att släppa ibland för vi känner att målet är för långt. Men det gäller hålla fast i målet för vi har en fri vilja att slutföra det. Ibland testar andevärlden oss hela tiden för att se vad vi vill, speciellt när vi är osäker, vi vet inte då kommer våra tester in för att få lite fart på oss.

Om vi sparar oss och se vårt mål då kommer målet snabbare än vi tror.

2 reaktioner till “Vi kan flyga hur högt vi kan om vi vill.

 1. Excellent pieces. Keep posting such kind of information on your site.
  Im really impressed by it.
  Hi there, You have done a great job. I’ll definitely
  digg it and in my view recommend to my friends.
  I am sure they will be benefited from this web site.

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.