En seans i ljus – Serapis bey uppstigen mästare.

Serapis bey uppstigen mästare

Ta en tid i att beakta nu. Ni som går här nere på jorden har en tid att se klart nu på många olika plan.  När vi säger se klart då handlar det om jorden som håller på med en stor förändring. Energier mina vänner som ni får stöta på varje dag. Ni får svårt att sortera och få det att fungera en del dagar. Ni ser hur jordens energier snurrar och ni snurrar likadant. Ni vet inte ut eller in genom att  energin som ni möter på.

Ni ska lära er att stå stabil nu på jorden. Ni ska vaka ert öga, för att se där ni kan lägga in er insats. Ni föds hit med många idéer som ni nu ska forma till er väg. Ni människor håller på, att öppna upp mer nu. Ni har ett kall som alla ni ljusarbetare har upptäckt. Ni får ofta möta på er rädsla som ibland ställer till en del för er och det är helt naturligt. Ni är i samklang med andra som jobbar med samma rädsla.

Ni får ofta insikter och vägledning genom oss uppstigna mästare och ärkeänglar och samt er guide. Ibland förstår ni inte allt ,genom att  ni är inte där då. Ni kan få versioner tillsammans med oss uppstigna mästare som önskar er lycka till. Vi leder och hjälper er rätt i ert jobb här nere på jorden. Hur ni ska göra med olika vinklingar av ert liv,kan vi ibland komma in och ge er svar på det.

Det som sker nu med er ljusarbetare, här handlar om att gå framåt och göra sitt arbete även om ni stöter på bromsklossar. Vi ser hur vi kan lossa för er. Jordens utveckling är viktig nu.

När ni upplever svårigheter kommer ni oftast i kontakt med ert tidigare liv och samt er barndom som bromsar er. Ni har alla ett fritt val att välja vägar.

När ni säger JA till att ta emot vår hjälp då kan det vara svårt från början, tillslut då förstår ni hur vi hjälper er ur. Ni har olika vägar olika kall att ta itu med.

En del av er känner er utelämnad och har det svårt. En del av er känner att det fungerar bra här på jorden. Ni har alla en väg att ta itu med. Ni drivs av er inre vägledare som känner er väl. Ni känner att ni måste göra avkall på många bitar ibland eller förändra en del.

Ni vet och vi leder er.

Serapis bey uppstigen mästare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.