Varför förlorar ni kraft?

Allt vad ni vill göra eller tänker göra händer i er tanke hela tiden ni är där då. Tankar går fort säger Ärkeängel Raguel. Jag vill lära er att förstå det varför det slår tillbaka ibland.

När tankar kommer  in då sker det planering och allt har en energi som gör att ni vill skynda på allt. Ni får energi av hela agerande. När ni lägger ut den energi då sker det snabbt. Om ni förstod hur tanke och energi går ihop.  Ni handlar och har energi då. Sen lägger sig den på ett konstigt sätt känner ni. Ni tappar kraften och hur kan ni tappa kraft som var fylld av energi bara för ett tag sen?

Det finns många logiska förklaringar till det att ni tappar kraft. Ni tog sista halmstrået av den energin ni hade. Ni fick tag i energi ett tag. Det är ni som ofta går på log energi som tappar kraften lite då och då.

Hur ska ni då förändra kraften?

Tänk efter en stund på det.

Tänk så det knakar nu varför?

En del av får kraft från andra för att kunna fortsätta framåt. En del får kraft på andras energifält de som ska framåt. Ni driva av er inre dröm det är en låg kraft för er ibland att få den att växa och komma fram i ljuset, där får ni den att växa er dröm och då kan ni livnära er på kraften. Ni har målet alltid framför er. Så långt förstår ni hur ni fungerar.

Ni äts upp ibland och blir kraftlös på grund av olika skäl.

Områden ni bor på har en dragande orsak som ni ibland upptäcker. Kraften tas ifrån er då den lilla kraft ni hade för att fortsätta framåt. Vi kallar det kraftplatser där människor själ av varandra kraft. En del ljusmänniskor får dela med sig av sin kraft mer än andra. De förlorar kraft att fortsätta ibland det tar längre tid att fullborda.

Det här jag ärkeängel Raguel vill tar upp detta för att ni ska förstå när tiden står stilla ni kommer inte framåt, ni stannar upp och känner ni står fast i samma. Det handlar om att andra tar er energi då den ni ska ha för att arbeta med ert kall.

Ärkeängel Raguel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.