Ashtar Command vill säga några ord till er i dessa tider.

Ni stöter ibland på dålig energi som ni tror att någon osalig ande som stör er vardag. Den här osaliga anden kommer från en annan planet och borde inte vara ibland er. Ni känner av den på ett sådant sätt att ni blir låg i ert humör, ni tappar glädjen de första ni gör. Hur ska ni upptäcka den osaliga anden från en annan planet? Ni ser att de finns vänliga de som kommer från en annan planet och de vill jobba med er jord. Det finns de som ställer till det för . Ni blir dränerad på energi från dem.

Alla möter inte på dessa, men en del i samhället har stött på dem och känner att de tar deras liv ifrån dem. En del upplever att det går dåligt för dem, livet fungerar inte som det ska för dem. De har en sådan energi att ni blir sänkt av dem på olika sätt.

Ibland tror ni att det är en osalig ande som är där, men det är stor skillnad på dem. Ni är kopplat till dem både natt och dag. De ser snabbt er ljusstråle. En del av er har varit bunden till dem sedan ni var barn eller i tonåring. Ni som är vuxen stöter på dem och de kopplar upp sig på dig. De har ett stort intresse av er.

Ni kanske känner rädsla inför dem och då vinner de. De kan inte skada er eller utsätta er för fara än att det går fel för er. Ni kan även uppleva depression och ångest av dem. De har en förmåga att kliva in i er vardag och vill de vara med, de är nyfiken, de vill se hur ni människor fungerar och det fungerar inte för er att ha dem här. En del får märken av dem.

Det finns goda som kommer hit och besöker jorden har goda skäl att höja er jord till en hög energi. Det är därför ni får energiregn över er ibland. Det är olika grupper som kommer hit och behövs på jorden. Jag pekar ut den gruppen ni har att göra, ska inte vara här utan de ska åka hem, de sprider dålig energi på många plan genom att de är utan känslor. De vet inte vad glädje är, de vet inte vad sorg är eller andra känslor ni har inom er.

Klipp era band när ni upptäcker att er vardag aldrig få en lösning på ert problem de påverkar människor hela tiden. Det här är en smygande dåliga energier som ska lämna jorden, och de har inte lov att vara här. Genom att de återkommer hela tiden, en del av er har kopplingar till dem och de återkommer hela tiden hit, tills det inte finns någon koppling kvar på jorden.

 

2 reaktioner till “Ashtar Command vill säga några ord till er i dessa tider.

 1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though
  you
  relied on the video to make your point. You definitely know
  what youre talking about, why waste your intelligence
  on just posting videos to your site when you could be giving us
  something informative to read?

  1. I know I’m wrong in some places, because I have bad people who have such a hard time helping. But I have to suffer from it when choosing people who work poorly. But took the cell phone, the tablet when I got things up. Must write. But usually buy a computer, which takes care of that bit. Men are bad at it.

   But now I had problems, but had to wait for a computer. Portable when desktop had problems with the screen. But there is the wrong text. From 2016-2018 I have come to. I sit and correct when I have time. I also have to lay out so I try to catch up. But live wrong now.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.