En seans i ljus.

Serapis Bey Birgitta Andlig Inspiration

Tiden är inne för er nu. Tidens och kärleken som går hand i hand nu till jordens utveckling. Allt som ni ser nu har med tidens begynnelse samt er stora utveckling till jordens alla hörn.  En tid som gör er uppmärksam nu, en tid att se till nu och att lita på sitt hjärta fullt ut, en tid till att se bekymmer som en framgång genom ert agerande.

När ni människor utvecklar då får ni ofta bekymmer genom ert agerande i fel riktning, rädslan tar över ert liv då. Det gäller då att stanna upp en tid för att se över vad var jag rädd för. Rädsla mina människor är er störta rädsla och fruktan att allt ska gå fel. Sen stänger ni av rädslan och inser att den inte gjorde er någon tjänst utan bara förödelse.

Varför är ni då rädd när ni vet att ni måste igenom nålsögat för att komma till ert mål?

Vad beror det på?

Ni har möjligheten att tappa greppet när ni känner er som mest instängd i er kropp. Men vi ser att ni kan lätta på det- släpp bara greppet en stund och lita på tiden har sin vändning för många människor.

Om ni nu är uppmärksam på er själv och lär er av det som gick fel då kan ni ta med er den lärdomen.  När ni människor går igenom stålbadet som vi kallar det då når ni ända in på er kropp genom vårt ljus som hittar rätt jämt.

En del av er har samma problem som andra och därför kan ni komma igenom snabbt ni känner igen er i ert handlande.

Hur ska ni lära er då om ni inte har gått igenom sorgen på djupet? Ni behöver öppna er mer idag för att nå ert inre kall.

Ljus människor idag har möjligheten ta hjälp av oss uppstigna mästare och samt ärkeänglar och guider och framför allt ert högre JAG de känner hela dig. Ni glömmer det och ser inte vad ni har runt er.

Ljusarbetare kan få stopp på energi ibland, genom att ni har lätt att dränera er på olika sätt i olika sammanhang. Ni har ett mål oftast när ni kommer hit ner ,för att fullfölja det. Ni får stopp ibland på grund av att andra skäl er energi, då får ni stopp ett tag. Här handlar det om att hämta igen er kraft framför allt ,att se er stora uppgift här på jorden.

En ljusarbetare har olika kall att fullfölja och en del har 1 att fullfölja och det är stort nog för dem att lyckas, även om det är 1, en del läggs det på flera olika projekt genom deras styrka och deras insikter som växer sig starkare. De har möjligheten att nå ut till flera människor.

Alla ni har olika uppgifter att se till därför är det viktigt för er att se till ert arbete nu.

Ni möts ibland av olika energier som är bra eller dålig här handlar det om att behålla sin egen energi. Ni övar ibland på att se vad som är rätt eller fel. Ni lär er att urskilja er väg. Ni behöver ibland känna rätt energi som ni inte alla gånger känner igen.

Ni dras alltid till rätt energi som ni upplever passar er bäst där får ni gåvor ni får uppmuntran och ni får god energi som passar er bäst att fortsätta ert jobba. En uppmuntran kan komma på olika sätt där ser ni ert kall och vilken ni är. Alla ni som samlas tillsammans i grupp ser sin möjlighet att utveckla er – ni som är vaken för det. Grupper kan ni bygga på olika sätt.

Vi uppstigna mästare ser grupper som en bra utvecklingsfas där ni får komma till tals eller höras eller synas eller få en spegling av den ni sitter bredvid. Ni hittar igen då vad som är fel hos er. Ni ser den andra sidan av er utveckling. Spegling människor är det bästa ni kan få i dessa tider, ni får en påminnelse vad ni ska ändra på i er själv.  Vi kan nå er på ett sådant sätt, det är enkelt, vi parar ihop människor som känner igen sig hela tiden för att läkas.

När ni känner att ni behöver gå till en sammankomst, gå utan att tänka där får ni läkning på ett djupare plan

Uppstigen mästare Serapis Bay

Vit stråle

2 reaktioner till “En seans i ljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.