Kärlek över alla gränser

Bada i kärlek, tiden som påvisar sanning och säkerhet och ett fritt val.

Kärlek vad är det för er?

Hur ställer ni det ordet till er själv?

Hur tänker ni när vi säger kärlek?

Hur tänker ni då?

Och vad är kärlek?

Det ordet kan förknippas med olika ting. Ni kan få kärlek från ett barn och från ett djur. De ger utan att tänka eller att sätta gränsen för givandet. Djur har en annan kärlek tänker ni, ett barn har ett annat sätt att ge kärlek på.

Kärlek är ett ord som ni människor förknippar mellan två människor. Kärlek kan vara att er kärlek växer mer genom ni utvecklar ert hjärta mer. Kärlek kommer från oss uppstigna mästare för att lära er och hjälpa er på det bästa sätt ni kan få för att få ge kärlek till er själv.

När gränser uppstår emellan människor det är för att de ska tänka till en stund. Att sätta stor gräns till sitt eget liv är stor kärlek för ni står ödmjuk inför guds skapelse. Kärlek kan sägas på olika sätt och ni kan be om kärlek. Ni kan få kärlek hela tiden som ni har svårt att ta emot. Ett hårt eller ett lätt ord det beror på vart det kommer ifrån.

Kärlek som vi vill ge er människor för att ni ska göra rätt val i livet det är kärlek. Vi ger er kärlek och påminner er om att ta hand om ert liv väl. En del människor har svårt att se det. Att sätta punkt där ni började en gång att lovprisa sig själv är svårt men att lovprisa andra är lättare. Ni är olika. Ni lovprisar och sätter upp människor på en piedestal och ni lär er att se upp till dem, ni glömmer bort ert liv som är lika viktigt som den ni ser upp till.

Gränser och kärlek går hand i hand när ni säger ifrån eller vill värna om er själv det är kärlek. Den kärleken är den bästa kärleken för att växa i rikedom till sig själv. Ni börjar med andra när ni ska börja med er själv först.

Ni har olika beslut att slutföra som känns svårt och svårt att förstå hur allt ska fungera. Att släppa greppet och kontrollen är svårt men för att vi uppstigna mästare ska komma in då måste ni släppa greppet och bara ge kärlek till er själv. Ni vet i grunden hur ni ska föra ljuset framåt och tvivla inte nu för ni bär på ett inre ljus om växer och växer nu sig stark att bestiga berg med.

Här handlar det bara om att vara vaken och släppa all kontroll för att ett ljusarbete ska gå framåt nu.

Uppstigen mästare Sananda!

2 reaktioner till “Kärlek över alla gränser

  1. Hej!

   Visst är det så som du säger. Vi blir mera vaken och förstår att det finns bara ett sätt att uppnå detta. Vi får släppa all kontroll och ta bort skygglapparna det är inte så lätt ibland.

   Kram

   Birgitta Öz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.