Hur kan ni rätta till fel?

Det finns saker och händelser som ni ibland inte kan ändra på. I vissa fall får ni svårt genom regler är skrivna efter samhällets makt. När ni hamnar i det får ni svårt att ändra om till det bättre. Samhället är ni men samhället kan låsa fast er i en energi som ni inte känner igen. Ni vet inte hur ni ska handla eller komma ut från det som gick fel i början. Ni snurrar in er hela tiden för ni ser ingen utväg i det.

När samhället är uppbyggd på regler då gäller det att följa regler som är bra för er människor, i vissa fall måste ni gå över regler för att komma dit ni ska. Samhället är en regel och ni är en regel till er själv och ni skadar ingen annan människa utan bara er själv ni skadar om ni inte följer ert hjärta.

Hur ska ni då ändra på det som gick fel från början?
Hur kan ni förändra det som redan ligger i någon människas makt att inte ändra hon eller han följer sin regelbok?                                                                              Hur ska ni göra?

Det  är regler ni sätter upp och regler ska ni följa, ibland måste ni ändra om regler för människor som har det svårt. När ni lär er att bara följa med och synas och höras för att få det som är rätt för er då kan göra vad ni vill.

I vissa fall faller vågar ni inte ändra om eller säga det som är fel, i vissa fall faller ni in i offer rollen.  Här handlar det om att lära sig vad som är rätt för er och fel för andra. Ni måste inte göra det illa, ni bör inte göra er illa. Hela er resa stannar till ibland för allt tålamod krävs för att hålla ett bra fokus och då blir det helt rätt.

När ni får allt gjort eller ser hur ni ska vända och vrida för allt blev fel från början- varför?

Ni kände och ni såg hur fint det kan bli tillslut.

Håll ett bra fokus nu på allt ni gör för att rätta till i tid när tiden är knappt är det svårt. Tänk alltid till flera gånger före ni bestämmer er för något samhället ser inte er sorg utan de ser sin lagbok och sin framtid hela tiden.

Uppstigen mästare Sant Germine 

4 reaktioner till “Hur kan ni rätta till fel?

 1. Här hakar jag upp mig på ordet regler. Regler sätts så att människor ska gå reltativt tysta och lugna så att alla som styr ska få det lättare att styra världen.

  Jag köper hellre detta med att lyssna till mitt hjärtas röst och följa den väg som utstakas där.

  Fast kanske vissa regler måste innehas så att denna stora massa går i rätt riktning?!?!

  Men för att hitta mig själv anser jag inte att jag måste gömma mig tyst i denna stora människohop …men kanske … för att bida mig den rätta tidunkten.

  När fjärilen har lämnat sin puppa … så går människan så gott det går efter sin egen inre röst på sin livsväg/ kram

 2. De vill att man ska följa sitt hjärta hela tiden men samhället är uppbyggd på regler på olika sätt. Vi stöter på då en sådan regel som är svårt att ändra för de har sin regel även om du inte sårar eller luras utan man måste följa sitt hjärta. Vi måste följa vårt hjärta om vi ser att det är fel. Ibland måste regler brytas för att lyckas eller att vi tar en annan väg för att komma i mål. Vi skadar ingen människa utan i vissa fall måste det rättas till. En del vägrar hjälpa och rätta till det som blev fel. De följer sina regler i vissa fall kan de träda över om de öppnar sig ser över det. Ett öppet hjärta då går det alltid bra att lösa om skygglappar tas bort.

  Kram

  Birgitta Öz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.