Uppstigen mästare Lady Nada vill berätta för er:

Ni ska lovorda er gåva som ni har nu. Ni har gåvor att förvalta på ett bra sätt enligt er kan gåvan kännas betungande i bland. Gåvor är en gåva som handlar om att ta hand om sin stjärna i himlen som brinner lika bra som de andra stjärnorna som är lika viktig som ni är. Det här är något att tänka på ljusbarn.

En del av er har makten att förändra en hel del när ni lär er vad gåva är. Och när ni börjar sätta värde på er gåva då blir allt enklare. När ni ser på gåvan som besvärlig då stoppar ni er utveckling. Ni stoppar upp det som ni ska ta tag i, ni bromsar upp de som ska utvecklas tillsammans med er.Gåvor som vi kallar förpliktelse till sig själv är svårt att se ibland, varför just jag har det.

När ni börjar se längre och förstår att himlens alla stjärnor som finns där att ni är en av dem på himlen, då först kommer ni får ro och trygghet. Det här händer ofta att ni jämför eller ser andra hur de arbetar eller ni känner er sämre än andra det är en process i er som pågår då. Ni lär er att urskilja process och er själv tillslut. Ni är stjärnan som brinner och som har en speciell gåva att ta tag in nu. Gåvor föds ni hit med som ni ska lära er att förvalta bra tills ni lämnar jordens utveckling och arbete.

Här på jorden har ni makt över ert liv att följa ert spår som ingen annan ska gå i, ni går aldrig i samma skor eller hur som någon annans har gått ut. Ni ser ert egna spår och er inspiration som ni ska ta tag  i. Ni lever på 2000-talet som nu är framgångsrikt på många plan genom ni öppnar er mer nu. Ni har aldrig varit så nära nu andra dimensioner som nu. Tänk bara på ert mål och din egen lycka för att lyckas bra i livet. Släpp den kontroll som ni försöker ha nu.

kontroll finns inte kvar snart hos er genom ni följer bara ert kall och era fötter kommer gå rätt utan att ens tänka varför.

Ert medvetna val kan vara svårt i dessa tider fast ni har en enklare tid nu att leva i än förr.

Uppstigen mästare Lady Nada!

7 reaktioner till “Uppstigen mästare Lady Nada vill berätta för er:

  1. ❤ svårt det där med att släppa kontrollen…men det äe så sant som det är sagt… hoppas få veta på vägen om gåvan …krektivitet å skrivandet..kanske och andligheten… tack för dom starka orden ❤

  2. Skrev en dikt för många år sedan som handlar om att jag vill gå i mina egna fotspår och inte i någons som har gått före. Stämmer bra in till dessa braiga ord. Tack! /kram

  3. Tack snälla …bara att fortsätta traggla med meningarna tills skrivandet på boken blir mera helt…och tillverka hjärtan å ljuspåsar :).. tillsammans med andlig utveckling..vilket härligt liv 😉 🙂

      1. Kärlek till alltet, tillit och bara hänga med ….inte använda motstånd…se det vackra allt, lyssna innåt ..ja det är en träning i sig varje dag men fantastiskt spännande 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.