Kärlek och telepati!

Tänk när ni är två om allt att dela vardagen med varandra är härligt. Att vara två i dessa tider kan vara svårt att hålla fast i den ni håller kär. Ni hade drömprinsen /drömprinsessan framför er hela tiden hur han eller hon ska vara.

Kärlek vad är det för er?

Hur går era tankar när ni tänker på den ni håller kär?

Vad vill ni göra för den som ni håller kär?

Har ni plikten inom er som handlar om att kärleken ska komma från en person eller ser ni att den ska delas lika mellan paren?

Här handlar det om att ge och ta emellan er. Ni har kommit längre på er stege när ni inser det. Kärlek är något som växer i er.  Ni har förmågor att dela dagen med den ni håller kär. Ni har förmåga att ge av ert hjärta till den ni håller kär. Ni har en förmåga att hjälpas åt för att komma vidare nu. NI har ett gott samarbete när ni inser det. Ni hjälps åt att bygga berg av glädje och framgång när ni samarbetar.

Paren i dessa tider ska se skillnad på kärlek och icke kärlek. Ibland känner ni behov att vara två för att utvecklas. Ibland känner ni behov av att hålla någon kär i ert hjärta. Ni vill ha kärlek och ni vill ställa krav på er kärlek. Hur ser ni på det?

En kravlös kärlek är den vackraste kärlek ni kan få där gränser inte existerar utan ni bara ÄR. Kärlek ska bygga på plikt till er själv och plikt till den personen ni delar ert hjärta med. Kärlek ligger som grund för att lyckas i livet. Ni ger er själv kärlek samt den ni delar ert liv med. Ni lär er att se igenom och ni lär er att läsa varandras tankar genom ni får en telepatisk överföring till varandra. Ni behöver inte säga något ibland utan ni bara vet vad den andra känner eller tycker.

Ni är öppen och sann mot varandra och ärlig som är er starkaste sida i en relation. Vita lögner existerar inte i en fullt utvecklande kärlek utan ärligheten lyfter fram er sanning genom ni känner när något är fel. Ni känner av varandra genom er utveckling.

Ärkeängel Ariel!

9 reaktioner till “Kärlek och telepati!

 1. Samma fina kära känsla pågår än trots att det är 41 år sedan det sa klick ;.) Vi har växt ihop och vi låter varandra utvecklas som vi själva har ett behov av. Bra och fin text/kram

  1. Hej!

   Det är ju meningen att man ska hålla kvar och vår kärlek även om man har varit ihop länge. Vi har inte varit ihop så länge utan snart 25 år. Vi träffades först när jag var 16 år och han 20 år sen fick vi en mellan tid och träffades igen efter 13 år. Vi behövde säkert göra den tiden fast vi tycker det var onödigt. Man har karman till andra allt är så uträknat. Man känner samma fast man har varit ihop så länge man får en djupare kärlek till varandra.

   Man ska utvecklas tillsammans vi följs åt i utvecklingen hela tiden för att man ska kunna fortsätta sitt jobb. Han får gå in i samma energi. Han och jag har väll haft liknande intresse hela tiden och då blir det enklare. Han var väll rädd från början när tarotkortenkom in men sen fick han själv prova och att han såg att det var kul. Han tyckte att kanalisera andevärlden det gjorde inget men tarotkorten var var värre. Det här är många år sen. Nu får han tass med ärkeänglarna och uppstigna mästarna och guider. Det är viktigt att man hänger med. Han ska också in i ett annat medvetande. Det är lika för dig.

   Kram

   Birgitta Öz

 2. Nämen träffade du också din man som ung … jag med var 16 (skulle fylla 16) och han var 18 år. ”Han ska också in i ett annat medvetande. Det är lika för dig.”
  Där satt den 🙂 Jepp han matas med goda ord då och då om det mediala så det blir nog snart en ljusöppning ;.) /kram

  Ps På den andra bloggen bad jag dig komma och leka inne hos mig på min blogg *ler*

  1. Hej!

   Vi träffades när jag var 16 år sen blev det uppehåll i 13 år. Vi möttes ibland och jag kände att det fanns känslor kvar varje gång, fast det erkände man inte. Jag gifte mig och flyttade till Göteborg.. Sen flyttade jag hem och då möttes vi igen.Det blev en extra runda.

   Ni fortsatte att hålla ihop.

   De måste in i ett annat medvetande annars fungerar det inte för oss.De måste hänga med. De utvecklas ändå fast det behöver inte anstränga sig.

   Kram

   Birgitta Öz

  1. Kommer här;
   Kommentar till Några nicknamn är kvar +

   Spanaren

   Tisdag 30 okt 10:15

   Tänkte att jag själv skulle säga några rader om Birgitta Öz. Alla vet att hon är medial men sen ;.)

   En mörk kvinna som är ca 1.70 lång.
   Precis lämpligt byggd.
   Brunsvarta ögon fulla av visdom och mycket av skrattglatt glitter.

   3 vuxna barn.
   1 barnbarn.

   1 hund och en katt har hon och hennes man.

   Matglad och hemmakär och har naturen precis bakom knuten.
   Känner sig ofta stressad och måste lära sig att varva ned.

   Älskar livet och vill hinna med så mycket som möjligt/kram

   Svara

   http://spanaren55.bloggplatsen.se
   IP: 90.225.103.35

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.