Ärkeängel Sandalfone vill berätta för oss en sak.

remoteImage-175

Här på jorden har ni tiden att ta till som beskyllning. Ni upptäcker inte att tiden hela tiden följer er precis som det ska vara. Ibland upptäcker ni vart tog tiden vägen allt gick så fort, ni han inte med det ni hade planerat. Men tiden har ingen tid att hålla utan den bara flyter på i sin takt för er. Tiden har sina mål att ni vill komma i mål vid en viss tid och det är en annan sak. Men tiden i sig är något ni inte kan styra över utan tiden går och ni gör ert jobb efter en klocka, ni blir stressad och tittar på er klocka hela tiden. Ni försöker hålla tiden hela tiden, hinna med så mycket ni kan.

Stress uppstår i ert liv. Ni vänder upp och ned för att hinna med allt ni känner och vill att det ska flyta med. Tiden är samma, klockan är den samma men inte ni. Ni blir ofokuserad på ert jobb tillslut för ni är så uppslukad av tid. Tiden är ni och ni kan bestämma hur ni vill ha er tid.

angel2Alla människor idag går igenom detta med tiden som är som en nyck för er. Ni stålsätter er på minutrar och mer och mer exakt för tiden går inte missa på något sätt. Ni måste hinna med allt inom vissa ramar. Ni känner stressen stiger i er mer och mer för varje dag. Och vad har ni då valt för liv mina kära barn?

Ni lär er att bli tillgänglig varje dag för att vara andra till lags helt enkelt. Ni lär er att sätta andra före er – rätt, tänk till.  Ni han inte med en plan ni hade byggt upp för allt bara kapsejsar. Ni valde fel tid känner ni. Ni valde rätt tillfälle i vissa vinklar och vrår och en viss tid att se tillbaka på hur planen såg ut från början det ni planerade in. Tiden för er är det optimala känner ni, det finns inget annat som fungerar för er Trötthet kommer ofta in när ni blir mer och mer ofokuserad på ert liv. Ni halkar till hela tiden. Ni höll inte hela sträckan ut. Vad kan ni göra för att ändra om ert sätt att vara?

Ni har en plan som ni alla har att hålla en tid för att förverkliga er. Ni har en dröm som halkar på ett bananskal ibland genom ni inte fullföljer er dröm. Ni lär er att urskilja till slut vad du har kunnat göra bättre. Ni lär er att hålla ett motto och hålla den tid ni har sagt upp genom att säga nej så klart annars fungerar det inte. Ni bygger broar och broar har en tidsplan att bli klar och lika är det med er att bli klar i tid.

Ni börjar överskria tiden med att lära er om gränser först. Sen ser ni gränsen töjs ut mer och då drar ni den tillbaka.

Tiden känner ni rusar på genom ni vet inte hur ni ska göra nu när tiden plötsligt bara stannar av nu. Ni vet inte vad som är rätt eller hur.

Ni har en utstakad plan från början och den måste följas lika mycket som en bro ska bli klar i tid. Bron kan inte vänta för människorna vill komma över bron och så är det med er, ni kan inte vänta längre med er plan och arbete.

ängel33

3 reaktioner till “Ärkeängel Sandalfone vill berätta för oss en sak.

 1. Mycket av detta kommer man ifrån när man är sjukpensionär. Tror också att jag har ändrat mitt tänk sedan många år tillbaka. Tiden säger dom inte finns utan är bara ett begrepp ;.) /kram

  1. Hej!

   Visst är det så. Ibland strular man till det. Jag har en förmåga den evige tidsoptimisten. Jag får lära mig att säga nej som är svårt ibland. Man vill mer och då funkar det inte ibland. Andevärlden vill någonting annat och jag något annat ibland.

   Jag skickade väg det du tipsar om får man se. Om det är som tarotlijen då vill jag inte där blev jag less. Jag har svårt att göra samma sak hela tiden – uttråkad. Det är därför jag håller på med flera olika saker inom det andliga då blir man inte less.

   Vi har fått hållit på med flytten nu och försöker få till det bra nu. Jag trivs en helt annan energi här dit vi flyttade. På det andra stället känns det som man höll på dog ibland. Här är man pigg i farten. Vilken skillnad på energier.

   Tack för det.

   Kramis

   Birgitta Öz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.