Kärlek och tilltro på livet.

96691En dag kommer ni förstå det som händer runt er nu. Just nu vet ni inget och så ska det vara . Ni får inte se tillbaka, ni får inte se framåt ni, får bara lära er att vara i ett varande till varandra nu. Kärlek på ett högre plan håller på att förändras nu.

Här får ni vila i varandras armar leva tillsammans som hustru och man. Kärlek kan tydas på olika sätt mina barn.

2ugyukmVad ni inte kan se nu, är att livet har sin mening på alla plan. Ni kan inte planera, ni kan inte vila i tron att allt kommer fungera nu. Ni kan bara lita till oss uppstigna mästare och ärkeänglar och era guider som leder er rätt nu. Tiden som handlar om att lyfta av sig sitt tunga ok. Att leva i nuet  är jobbigt när kontrollen blir som värst. Ni kan leva i nuet och planera samtidigt med varandra. Ni kan samarbeta på alla plan genom ni står inför stora förändringar nu i ert liv. Livet har tett sig orättvist har ni upplevt. Men livet har visat er vad överflöd är och hur ni ska fortsätta nu att hålla kvar överföd i allt ni gör.

Kärlek mina barn är kärlek till varandra till sina barn och främst till sig själv. Att älska sig högst i allt är svårt när striden inom er är som störst. Vad är rätt och fel nu i denna stund? Alla frågor ni ställer er ibland. Den sanna vägen att släppa allt och lita till att allt en dag blir bra kan det vara en fantasi eller är det sant?

Ni måste lita på allt nu för att lära er om universums överflöd hur det fungera nu.

Uppstigen mästare Kuthumi!

Kuthumi uppstigen mästare

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.