År 2013

GREAT MASTER JESUS BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION

Jag och mina uppstigna mästare och ärkeänglar och guider vill hylla det nya året nu som vi alla går till mötes, ni kommer att få se nya infallsvinklar.

Det här året kan te sig konstigt för er som nu går igenom sista fasen i en uppstigen värld.

En uppstigen värld som finns framför er nu. Nya mål nya förändringar för er alla, ni går till mötes med skräckblandad förtjusning. Ni vet inte hur det blir år 2013 alla dessa frågetecken ni har nu?

2lqq6x.jpgJag Sananda kommer tillbaka till er under hela året och berättar mer och mer för er. Ni glöms inte bort nu utan ni kliver in i en ny värld som aldrig har glöms bort utan den uppgraderas hos er nu.

Ni föds hit och ni har kommit hit för att verka och göra ert jobb nu inför år 2013 som ni har sett nu. En värld där ingenting går bestämma fullt ut utan allt ställs ibland på kant för att rätta till ert ego ni bär på mina barn.

Det här är en värld nu som ni kommer få skåda både på gott eller ont igen blir lämnad ensam mina barn. Vi vakar över er hur ni än bestämmer er för att göra. Ni alla har en fri vilja att skåda in i förändringen eller lyfta på era skygglappar då kan ni se mer av allt som händer och sker nu runt hela er jord.

Tack till er

Uppstigen mästare Sananda!

Sananda ...

4 reaktioner till “År 2013

  1. Hej!

   Tack för det. Jag önskar dig desamma. Jag känner att detta år kommer göra oss bättre på många sätt. Räknar med siffror då blir det 6 och den är lättare än 5:an som var bara förändringar hela tiden. 6:an vill att man ska läkas och ta hand om varandra. 6:an är en givande och står för mycket kärlek eller behov av kärlek. Man får chans att hjälpa till i 6:ans år. Men den sträcker sig över hela jorden för alla går in och hjälps åt.

   Kram

   Birgitta Öz

   1. Hej Birgitta!

    Tack för din underbara upplysning om att det är en 6:a som gäller för detta år osv. En bloggvän till mig ser färgen rött kring detta år och själv så tror jag som du att detta år är ett givande år/kram

   2. Hej!
    Jag är själv 6 jag vet. Men detta år har med givande och tagande. Då har vi som är 6 svårt att sätta gränser. Jag har skrivit om 6:an som du vet. Det kan bli bra på många plan ser jag. Kärlek behövs i samhället även par relationer och ansvaret 6:an tar. Den är nog lättare än 5:an. Jag gillade 5:an förr men inte denna gång jag själv gick igenom 5:ans år. Det var så mycket upp och ned inget fungerade man höll på att bli tokig. Nu gick hela världen ur 5 och in i 6 det måst bli bra nu, Vi städar och tar bort i 5:ans år vi förändrar mycket och det är bra. vi ska inte ha med oss det in i 6:ans år.
    Sen tror jag att vi får lära oss att ta emot de som har svårt för det.

    Kram

    Birgitta Öz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.