En seans i ljus.

c3a4ngelc3a4ngelc3a4ngel

En seans i ljus med många uppstigna mästare och ärkeänglar, som vill få sin talan hörd i dessa tider. Guider har sin stora uppgift att uppfylla och hjälpa till.

När ni människor inser vad uppstigna mästare och ärkeänglar och guider kan göra, då först förstår ni vilken makt eller kunskap vi har att se till, att allt sköts på rätt sätt. Det här är en tid som vi kallar att upptäcka och lära sig om oss uppstigna mästaren vem är han?

Ärkeänglarna vilka de är? Hur kan guider hjälpa? Alla frågor har ni människor varje dag. Ni vet inte hur vi kan förverkliga ert kall. Ni vet inte hur vi kan se till att alla bitar faller på plats vid rätt tid.

310601Vi har i alla tider hjälpt till med jordens utveckling. Vi har alltid sett till att allt ska fungera på er jord. Vi har aldrig varit så nära er som nu. Vi kan stå till tjänst den osynliga handen när det behövs i ett större projekt här på jorden. Vi har en stor överblick över hela ert system.

En dag kommer ni upptäcka oss och se att vi är lika bra som någon annan från andra sidan. Vi ligger på en högre energi än andra ni kommer i kontakt med. Ärkeänglarna ligger i samma höga energi. Det ni ska ordna till kan ni få  kontakt och få hjälp av ärkeänglarna.

Här fortsätter er saga om och om igen. Hur kommer sagan sluta om ni inte är observant?

Har ni någon gång i ert liv, tänkt på hur sagan ska se ut?

Ni har drömmar att förverkliga när ni föds hit? Ni har drömmar ända sen ni satte er fot här på jorden. Någonstans tog någon bort er dröm när ni tänker efter en stund? Vem tog bort det? Tänk på det en stund. Många kommer ihåg sina lärare eller föräldrar, för där startade ni er resa.  Trodde de på er? Satte de er först? Eller fick ni inte komma till tals alls? Försökte ni välja väg? Försökte ni någon gång gå i mot era föräldrar och göra någon ni verkligen gillade? Allt detta började när ni föddes hit. I den här tiden ni lever är svår för många, att hålla sig fast på sin bana. Men hur många av er kan säga säkert, att ingen har styrt er någon gång?

Vi vet att ni har blivit det.

faerieloversEn dag kan ni släppa alla grepp som ni har suttit fast i om ni börjar bekämpa ert lilla barn inom er. Ni blir kuvad ibland av föräldrar, som tror att de kan allt och vill leva sitt liv igenom er ibland. Ni har svårt med gränser till era föräldrar genom era föräldrar är er stora stöttepelare för en del av er. En del av er har stor bekämpning mot era föräldrar genom de styr för att hjälpa er rätt – tror de. De älskar er så klart. De vill dig väl.

Men kan ni inte bryta där och följa ert inre hjärta då och ge er kärlek varje dag. Det finns en fri vilja för alla som föds hit. Ni kan göra vad ni vill. Om ni vågar lyssna på er inre vägledare ,som är både klok och upptäcktsresande för er. Guider lever i sin värld, de har sin uppgift att fylla. De ser era problem och försöker lösa det på något sätt. Men guider har en stor uppgift för er om ni börjar inse det.. Guider hittar ni från olika, plan som ni står i er utveckling. Ni har andliga guider, som kan utveckla vägleda er, samt ta fram litteratur som ni dras till plötsligt, eller ramlar ur på någon bokhylla på någon affär. Var vaken och ge aldrig upp om ni känner att allt är rätt från början. Ni väljer själv.

Ni kommer få göra många val i ert liv genom ni utvecklas, ni går vidare med nya upptäckter. Ni blir glad och lycklig och hjärtat blir ännu lyckligare.

Uppstigen mästare Kuthumi!

Kuthumi uppstigen mästare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.