Släpp taget och följ bara med nu.

146200Ärkeängel Gabriel håller i sin spåkula och har all befogenhet till allt.

Tänk vad tiden går när allt bara öppnar sig och stänger sig i vissa stunder. Vi behöver beskåda tycker ärkeängel Gabriel. Se det som sker nu. Var bara vaken och beakta helheten nu.

Den här tiden kan vara tuff och lätt det beror på hur ni människor är. Kontroll är ett gissel hos er. Om ni vågar släppa er kontroll. Vad tror ni skulle hända om ni bara släpper och släpper? Kan den besannas eller faller ni?

Vi ärkeänglar har förmågor att se till ert bästa och då handlar det om det allra bästa. Vi vill inte att det ska vara något halvdant. Vi vet hur härligheten ser ut för er. Vi vet vad som är allra bäst och därför ser vi bara det det bästa i allt ni gör.

bildHär får ni skola er på ett högre plan genom våra ögon och uppstigna mästarens ögon och det kan vara tufft att lämna över. Ni vill lära er, ni vill få en bra utbildning och då är vi de allra bästa ni kan få. Hög och fin utbildning kallar vi det. Guider som ni har har en stor roll i ert liv nu. De kan hjälpa er och få allt att rulla på rätt sätt nu. Guider har en stor förmåga att jobba och vara er högra eller vänstra hand. De ställer alltid upp. Guider kan ni lita på som ingen annan ni kan lita på. Guider är er kär. Kärlek heter det visst. Kärlek som ni alla vill ha nu. Kärlek i långa rader som aldrig tar slut. Det fylls på varje dag med kärlek. Och hur kan ni misströsta eller misstolka nu. Helheten härligheten som vi kallar det. Vad kan ni nu göra för att släppa all kontroll totalt.

Tänk en stund och lämna över nu allt i vår famn.

Ärkeängel Gabriel!ängel33BOK-MED_LJUS

 

28 reaktioner till “Släpp taget och följ bara med nu.

 1. Ja jag hoppas att många stannar upp och tänker till. Inser sedan att stillheten och sökandet inåt är något som vi alla behöver. Hoppas att få se min guide snart! Kan du se min guide? Ha en bra dag/kram

  1. Hej!
   Det är klart att vi måste stanna upp. Ibland har man inte all visdom om allt som sker eller allt vi kan få hjälp med. Runt dig lyser det blå färg som din guider visar mig. Han tror jag det är som drar med ett finger runt din panna. Du får jobba mycket med ditt tredje öga nu. Guiden visar vad du håller på med nu. Tredje ögat är en viktigt del i oss. Sen går guiden runt dig och visar hur han städar din aura och sätter sig och målar. Om du inte målar ska du måla för att jobba upp din intuition nu. Och din känslighet blir mera påtaglig.

   Jag ser att det är en smal mörk guide som visar sig i konstnärs kläder.

   Kram

   Birgitta Öz

   1. Nämen jag trillar av pinnen så intressant blev detta svar *ler*
    Mina ögon tåras, jag ryser och fryser och detta känns bara vara så sant 🙂

    En konstnär … ja det förvånar mig inte alls *ler*

    Underbart att äntligen få hjälp med att öppna upp mitt tredje öga *intressant*
    Tänk att få hjälp med att förändra sin auras färg *stort*

    Sådana här små tecken ger ännu mera näring att söka sig mera inåt samtidigt som utåt. Många mera frågor som du vet men allt ska man inte få ett svar på ;.)

    Tack för ett mycket underbart och givande svar/ kram

    Ps Har du mera som jag bör känna till så mejla gärna

   2. Hej!

    Allt är som det ska vara. Du fick lite redskap att jobba med. Guider vet vilka behov vi har för att utvecklas mer.
    Vad bra att du kände det stämde bra. De pekar och vi får göra jobbet.

    Kram

    Birgitta Öz

 2. Det känns så tryggt att veta att de på andra sidan är med oss. jag pratar med dem varje dag och ber om hjälp. För det mesta funkar det så bra. men ibland är det något vi ska lära oss innan bönen kommer till oss.
  Jag kämpar med att komma på vad det är och jobbar mycket med mig själv. Men jag ger ine upp, jag forsätter att be.
  Goa kramar till dig!

 3. Det är så intressant att läsa om ärkeänglarna och guider! Jag tror att det är mycket som visas oss men vi ser förbi .. Kan du se min guide? Var vägleder hon/han mig?? Tack för en fin sida!

  1. Hej!

   Du har ärkeängel runt dig som vill hjälpa dig att helas och läkas nu. Ärkeängel Rafael har sin fina hand över dig nu. Han läker och helar. Ibland får vi gå igenom lite olika sorg när vi ska öppnas oss mer. Jag ser en guide hos dig som vill läka och öppna dig mer nu. Det är en ljus kvinna ser jag i ljusblå fin klänning. Hon har långt hår.
   Sandra säger hon. Hon har de namnet för det passar dig tycket hon enkelt att komma ihåg säger hon. Lite litteratur tar hon fram till dig nu, kunskap.

   Kram

   Birgitta Öz

  1. Hej!

   De visar ingen anhörig just nu.Jag ser en skyddsängel hos dig i rosa hon skyddar dig nu. Du behöver det nu. Hon har ett hjärta av guld din skyddsängel. Du har en mormors kärlek säger hon i dig du är lik henne. Du kanske känner igen dig?

   Kram

   Birgitta Öz

  2. Hej!

   En herre som du känner sen du var barn. En lång gråhårig man smal som säger hej. Han är nog hos dig mycket.

   Kram

   Birgitta Öz

   Förkasta | Svara | Snabbredigera | Redigera | Historik | Skräppost | Kasta i papperskorgen

 4. Att släppa kontrollen, vad menas med det egentligen? Jag tycker jag inte kontrollerar nåt just nu, jo mina barn förstås men det kanske inte är det som avses med att släppa kontrollen ;)…Försöker jag för hårt söka såna jobb som alls inte stöder det jag är avsedd att göra o på det viset kontrollerar mitt liv för mycket? Det hela har bara inte öppnat sig för mig ännu, tror jag :).

  Kram Kardborren

  1. Hej Kardborren!

   Har vi vuxna barn får vi inte kontrollera dem även om vi vill. De har sitt liv att leva. När det handlar om arbete då ska vi följa vårt hjärta de vi gillar bäst. Vi blir glad av att jobba med det. Kontroll handlar om att lämna över om vi ber om hjälp av andevärlden. När man vågar lämna över och be om hjälp eller affirmera om något då ska man ha bara tillit. Det går inte då sitta och fråga kommer detta gå utan man lämnar över det man bad om. Kanske sitter och kollar kommer detta att fungera nu?? Varför ringer inte den personen just nu? Jag måste få detta jobb. Hoppa du förstår. Kontrollera barn måste man när de är små de går och lägger sig i rätt tid eller få mat m.m..
   Ber man om ett dagis t.ex. en bra plats för mitt barn eller skola då kan man lämna över till andevärlden att man får hjälp. Då handlar det om att känna in när man ska agera rätt. Då måste man släppa sin kontroll, bara ett exempel. Lika om man lämnar över till andevärlden om annan hjälp. Det kan vara svårt.

   Kram

   Birgitta Öz

 5. Mitt hjärta ler av lättnad när jag läser det här för jag skulle behöva släppa kontrollen så otroligt mycket. Men det är en stor vana i att vilja, bedöma och leva i tankarnas värld som förvirrar nuets enkelhet och stänger ute glädjen. Det känns som allt mörker som tyngt mig under flera år håller på att skingras och jag behöver inte anstränga mig så hårt utan bara slappna av och låta livet ske både inåt och utåt. Är det rätt känsla jag har? Tack för fina ord Birgitta och kram till dig =)

  1. Hej!

   Det är så här att vi måste släppa kontrollen. Vi vill ha kontroll och det är svårt om vi har lämnat över till dem som vet. Jag ser av egen erfarenhet. Jag är en kontroll människa och jag får lära mig nu att släppa allt. Det går inte styra om man har bett om hjälp.Andevärlden vet hur vi ska ta oss vidare på det vi satte upp som mål.

   Kram

   Birgitta Öz

 6. Hej Birgitta!
  Jag skrev ett inlägg i din tigare blogg.
  Jag vet inte om jag ska skriva om frågan här, eller om du vet vilken det är?
  Eller så kanske du helt enkelt inte har tid att svara.
  Kram Jenna

   1. Hej Birgitta.
    Jag ställer om frågan här, och innan så måste jag bara få säga att du har en fantastisk blogg, jag blir fylld med så mycket visdom och kärlek när jag kikar in här lite då och då, dock så blir det inte så ofta. Men jag tror att änglarna säger till mig när det är dags, och när du skrivit ett viktigt inlägg.
    Nu till mitt liv.

    Hur ska jag gå vidare, ska jag och mitt ex. Försöka igen, är vi redo. Eller ska jag söka ny kärlek, i så fall när?

    Jag får massor med små glimtar om Marocko hela tiden, från tidningar, internettrafiken mm. Jag har alltid velat åka dit, ska jag göra det, vågar jag göra det själv och när?

    Och min sista fråga, hur blir jag lycklig igen?

    Stora kramar och kärlek till dig.
    Jenna

 7. va lustigt, nu när jag flytta, fick jag in och kanaliserade, skrev, att mina vägledare, är nu, ärkeängel Gabriel och Zandolphone,och så skriver du om ärkeängel Gabriel, snacka om bekrätelse, på det jag fick in.

 8. Jag skulle åxå vilja veta vem min guide är ,,,ser du detta?
  Vilken blogg och få inspiration när man vill ngt så mycket av mästarna men vet inte var och hur man ska gå till väga:)
  det var väl meningae att hitta denna sida

  1. Hej!

   Jag ser en guide som visar sig i blå kläder. Det är en kvinna som visar sig hos dig. Vi har flera guider som hjälper oss. Hon säger att hon står lite för din uppväxt samt att leda dig rätt i livet. Hon skyddar din väg säger hon. Du har även skyddsänglar. Hon ser till att följer spåret för att komma i mål. Hon är en andlig guide till dig.
   Jag vet inte, om du inte målar så vill hon att du ska göra det. Ta fram ett Staffli. Färger utvecklar oss mycket. Hon rör runt i färger ser jag.

   Kram

   Birgitta Öz

 9. Har tänkt gå en kurs i akvarell målning,,,
  du fick inget namn ,tänkte om det var min mormor
  1000 tack kram till dig

 10. Mitt liv känns nu bara som helt förvirrat ,,,satt nu i köket med mitt morgon kaffe och kände jag får ingen lösning på mitt liv, är som i en bubbla,,,så kom det jag släpper allt och lämnar mig till Universum och blir nöjd och hittar tillbaka till mitt jag som det ska vara och som jag vill ha det…. Är jag på rätt tanke ?
  Önskar dig en bra dag / Kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.