MÖTE MED EN VACKER HUND – MEETING WITH A BEAUTIFUL DOG

118659Jag glömmer bort att berätta för folk vad jag kan även för de närmaste. Det här ett bra exempel. Det var en helt vanlig dag jag var på väg till min lokal för att arbeta. När jag hade kommit en bit på väg då ser jag en kvinna som står med en hund. Jag tittade på hunden och kände att jag ville bara gå fram till hunden. Jag försökte få ögonkontakt med kvinnan som höll på rasta hunden.  Jag tvekade lite men vill inte tränga mig på, oftast är det mitt dåliga mönster som spökar.

När jag står och tittar på hunden och känner att jag vill bara fram och klappa hunden för den var så söt. Det var en liten svart lapphund. Jag och kvinnan får ögonkontakt, ”jag säger vilken fin hund du har”.” Det är inte min hund säger hon”. Hon ville att jag inte kom för nära för hunden kunde nafsa eller bita. Hon var lite rädd för det. Han brukar bita eller nafsa mot okänt folk.  Hon litade inte på hunden helt enkelt. Det kan jag förstå och speciellt om man inte äger hunden.

Vi stod där och pratade en stund och jag sätter mig ner på huk för att komma i kontakt med hunden. Hunden kommer fram till mig och nosar och slickar mig och är jättego med mig. Hon blir förvånad av allt som sker när jag sitter där med hunden. Jag stryker med handen över hundens över rygg och myser med hunden.  Hunden vill bara komma närmare mig. ”Så där har aldrig hunden gjort förut”, säger hon förvånat.”

bis4zd”Hon säger, ”tänkt om man kunde få kontakt med någon som kan prata med”hunden.” ”Jag pratar med hunden nu”, säger jag  för jobbar även med djur.” Hon blev så förvånad och glad. Hundens beteende var ju inte så konstig såg jag. Jag förklarade varför han var rädd. Jag såg en man med stövlar när jag höll i hunden och då säger hon, ”att han är rädd för män.” Hunden är avvaktande och det är inte så konstigt.Jag kände att hunden var orolig.  Jag kom i håg min ena katt som blev instängd i en soffa med lock. Det var en grannunge som stängde in katten när den hade nyss kommit till oss. Katten var bara 12 veckor. Där förstördes kattens sätt mot barn. Hon var alltid på vakt mot barn och bet i förväg för att säkra sig. Hon vaktade och bet för att kunna vara säker. Katten var känslig och hunden var känslig. Känsliga djur kan få ett  konstigt beteende. Jag kommer inte ihåg allt vi pratade om det. Hon blev glad och jag blev glad.

Min dag blev så glad för jag älskar djur.  Hon blev glad för att hon fick hjälp att förstå hunden. Jag gav henne lite hjälp och tips. Det var inget konstigt med hunden. Var inget fel på han det är hans sätt. Nu har inte jag några djur där jag bor. Jag vill inte ha katter här, jag bor i en lägenhet. Jag vill att de ska springa fritt. Där vi bodde förut då kunde de gå ut om de hade lust med det. Den ena katten kunde vara borta ibland flera dagar och den ena hon höll sig runt vårt radhus. Katterna hade hela skogen att gå i. Den ena hon skulle vakta på dörren att vi inte stängde den. Hon gick aldrig så långt.

Om vi flyttar till något ställe där vi kan ha djur ute i det fria, då skaffar jag mig en katt. Jag kan inte göra dem så illa att ha katter inne  här. Det är min syn på det.
thumbbig-209997

4 reaktioner till “MÖTE MED EN VACKER HUND – MEETING WITH A BEAUTIFUL DOG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.