Ärkeängel Gabriel vill berätta för oss alla.

Mitt Högre JAG Birgitta Andlig inspirationÄrkeängel Gabriel kom idag vid frukostbordet och ville att jag skulle lägga in en blogg. Jag har sett att de  oftast kommer när man sätter sig vid köksbordet.

Man hör att ärkeängel Gabriel vill berätta något för oss alla.

Det finns skäl till att alla ska fokusera på sin uppgift.  Ibland får ni tydliga tecken som ni ändå inte förstår. Vad beror det på om ni får tecken på tecken och ändå inte förstår? Andevärlden skickar er tecken på tecken.

I andevärlden hör vi och ser allt som dina behov har. Vi hör din bön.  Böner går igenom oss alla i andevärlden när ni frågar från ert innersta hjärta. Inre hjärtat har stora önskningar. Vi hör bönen som ringar på vattnet. Vi hör sorg och förtvivlan. Vi hör allt vad ert behov har. Sen kommer det nya önskningar för behovet har sett en annan bättre lösning.

Behovet att stå fast vid sin önskan kan vara svårt om tålamodet måste träda i kraft. Tålamod hos alla människor i alla tider har ni fått träna på. Vänta in till rätt tid. Vänta in och vänta in. Hjärtat skriker och vill förändra just nu. Men tiden har inte kommit ännu. För en del människor har intuitionen aldrig varit starkare än nu. Då kommer tålamodet in.

Vänta och rådfråga ert högre JAG. Ert högre medvetande JAG är ert förlängda JAG i andevärlden. Högre JAGET går aldrig över gränsen. Högre JAGET är lugn och stark i sin framtidsutsikt.  Alla föds med högre JAGET.  Alla har ett högre medvetande i andevärlden.

Birgitta Andlig inspiration Ärkeängel Uriel

5 reaktioner till “Ärkeängel Gabriel vill berätta för oss alla.

 1. Kära Birgitta.

  Jag undrar om där finns något budskap till mig?vad säger min guide om hur detta året blir för mig?
  kram sanna<3

 2. Kära Birgitta!

  Vad säger min skyddsängel om hur detta året blir för mig?
  Hjärtligt tacksam för svar Anna

 3. Kära Birgitta

  Jag undrar om min guide kan säga vilken årstid på året en flytt sker för mig&vart det blir av någonstans?
  Mvh/Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.