Ärkeängel Zadkiel.

Hemsidan Birgitta Andlig inspiration ärkeängel Zadkiel

Han vill lära oss att se det som är svårt att se. Han vill få oss att öppna oss mer. Ärkeängel Zadkiel kom tillbaka till mig för att fortsätta med mitt arbete, då föll man pladask ner. Man var så uppåt med ärkeängel Uriel som gav mig kraft.  Jag måste gå tillbaka i boken och då kom han förbi Zadkiel. Först kändes det som man föll hundra meter ner. Jag tänkte – dig vill jag inte prata med nu. Men man kommer inte undan.

Egentligen är han inte så farlig när insikten kom i kapp mig. När jag föll då höll jag på att måla Zadkiel.  Nu efter ett tag då förstår jag att han letar mina gömmer. Han vill få oss att må bra och hitta det som tillhör oss. Han vill bara få mig på plats.
6qv9jo”Han säger” – ni måste se det som stoppar er. Alla ni som lever på jorden fastnar någon gång i ett rutnät. ”Han säger” – jag hjälper er framåt. Alla som kommer i kontakt med mig får svårt att handla. ”Han säger” –  hans energi är god men svår för en del att tolka. Han ser hur ni kan vända ut och in på er själv. Ni har svårt att hitta ut för att samhället har satt käppar i hjulet. Men käppen kommer från en djupare grund. Grunden som bygger på svek kan fortsätta bygga på svek. Grunden som bygger på sorg kan fortsätta växa i sorg. Om ni fortsätter bygga på en grund i svek och sorg då kommer ni sämre framåt. Om ni reder upp grunden som svek dig då blir samhället ljusare för dig. Grunden kan tära på er onödan. ”Zadkiel vill förtydliga”- att energin går alltid åt fel håll om ni sitter kvar i dåliga mönster.

Ni hamnar som tillbaka igen på ruta 1. Ni kommer igen vart om ni inte ser att olika energier stoppar er.

Ibland kommer ni inte framåt på grund av gamla minnen. Ni halkar på människor som gör er illa hela tiden. Och ni fortsätter dra till er samma människor. Ni slutar att dra till er samma händelser när ni har gjort upp mer er gamla grund.  Se grunden som kan vara byggd på falsk grund.

Ni drar till er lika människor och lika händelser till ni är klar. Sen tänker ni samma tanke som blir mer och mer negativ. Negativa tankar får er att åka bakåt. Därför är jag bra ”säger ärkeängel Zadkiel”- att få er att se framåt igen. Hans energi kan upplevas jobbig. Det beror på vad ni har inom er.

När ni lossar energier då lossar ni för att gå framåt. Ni ser sen en annan framtid. Annars går ni runt i samma tankemönster och kommer igen vart. Han vill lära oss att se framtiden. Han står för kärlek och glädje som alla andra ärkeänglarna.

buch0014

2 reaktioner till “Ärkeängel Zadkiel.

 1. Hej Birgitta!

  Jag funderar på tankemönster!
  Kan det vara så att man blockerar sej själv av samma tankemönster?
  Tex jag själv som försökt bli gravid över ett år, till en början gjorde det inte så mkt att jag inte blev gravid men vartefter månaderna har rullat på så mår jag sämre och tänker mer å mer negativ, ja allt ifrån att jag inte kan få fler barn till att jag har nån form av sjukdom.
  Sen toppar jag dom tankarna med att jag känner jag dåligt samvete gentemot min dotter som inte fått något syskon ännu samt att jag känner mej stressad av familj och kollegor som tycker det är dags för barn nummer två för mej!

  Jag har funderat ett par dagar nu på att jag kanske måste bryta den här spiralen.
  Som just nu har blivit så jobbig att jag inte mäktar med det.

  Jag tänker om ett sånthär tankemönster är förödande och hindrar?
  Jag försöker oxå tänka att jag blir gravid när det är meningen att jag ska bli det.

  Med vänlig hälsning,
  Madelene

  1. Jag har fått sett en del genom de uppstigna mästarna speciellt Lady Maria att allt är så uträknat när det är dags. Tiden finns egentligen inte utan det är vi människor som räknar tiden. Du kan vända tanken till positivt . Ibland måste man rensa bort negativa tankar då är det bra att skriva ner dem. Det är bra att sätta fingret på hur du känner dig. Du kan även affirmera om barn för bryta negativa tankar. Jag har sett i mitt fall om man inte är beredd att ha barn så har man blivit med barn. När man vill ha barn då har det tagit mycket längre tid att bli med barn. Jag är inte ensam om det. Vi låter det bästa är att släppa tanken fri. Jag hör längre fram tiden är inne.
   Kram
   Birgitta Öz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.