GREAT MASTER LADY NADA

310601

GREAT MASTER LADY NADA SÄGER TRÄNA PÅ ATT HÅLLA FAST VISIONEN.  Ibland glömmer ni bort er, och sitter och hittar på någonting annat ,som är mindre av intresse. Visionen ska flyta lätt i era händer. När det flyter lätt, då är det rätt. Ibland kliver ni in på andras visioner ,för att ni har blivit manipulerad, då behöver ni backa bandet. Se – vad tänkte ni först på?

Nu kan ni lära er följa det ni drömmer om. Det är svårt om ni inte tror på er själv. OM NI LÄR ER ATT LITA PÅ SJÄLVKÄNSLAN SOM SÄGER, JAG VILL GÖRA DET, SOM JAG TYCKER OM ATT GÖRA . Det kan vara svårt att lyssna, om ni lyssnar på vad andra tycker ni ska göra. Er självkänsla kan sjunka längre ner ,och ni tappar fotfästet där ni började en gång att gå.

Därför säger lady Nada – ta aldrig ett beslut efter vad andra vill att ni ska göra.

qry9s3 (1)Ni ska alltid ta beslut efter er själv. En del av er har god självkänsla och vet vart ni ska gå ,för att bli glad. En del har inte hittat igen glädjen, och kliver fel hela tiden. För att lyckas bäst- ska ni lyssna på er själv.  Mästaren säger – hon vet att det kan vara svårt om ni kommer bland människor ,som är stark och målinriktad. Det kan vara svårt ,att känna sin egen känsla i svaret ni måste ge.

Därför ska ni aldrig säga JA om ni inte tänkt efter. Säger Lady Nada

Det kan vara svårt att vara stark när ni hamnar i kriser. Ni måste tänka längre att krisen går över.  Ni sitter kanske i kris, och vet inte vad ni ska göra med ert liv?  Kan ni se lite längre? Om ni håller fast visionen, då går tillslut krisen över. Automatisk går ni mot där ni hör hemma. Sen fortsätter det flyta mot rätt håll. Det kan kännas skrämmande om ni sitter i kris – säger lady Nada. För att bli lycklig och fylld av glädje och det ni brinner för, då ska ni bara lyssna in. Om ni känner er ensam ,då finns hela andevärlden med er. Vi vet vad ni måste träna på för att nå målet.

GREAT MASTER LADY NADA TILLHÖR BIG HEAVEN.

Uppstigen mästare Lady Nada.33...................

 

 

2 reaktioner till “GREAT MASTER LADY NADA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.