Uppstigna mästaren Saint Germain fortsätter sin berättelse.

Pegasus”Om ni ska komma vidare då måste allt stämma så bra”, säger uppstigna mästaren Saint Germian. Ni kan inte lek runt så länge till, utan erkänna vem ni är i grunden. Saint Germain säger, ”han har sett att människor för det mesta går runt med rädsla”  Det finns saker på andra sidan som ni inte ser för ni är förblindad av sorg. När ni tävlar med andra människor då blir det aldrig så bra i slutet. ”Nu ska ni tävla med er själv”, säger uppstigna mästaren Saint Germain. Ni ska vara livegen er själv och ha en framtidstro.

BOK-MED_LJUSRädslor som ni i dessa tider får utstå, det gör er inte gott, men ni tänker säkert till en del gånger, kan det vara rätt att gå runt och vara rädd hela tiden. Om andra människor spelar upp er rädsla då finns det chanser att ni hänger på. Ni kanske till och med tror att det är rätt. Men ni är världen som har en mening i allt som händer idag. Det går inte blunda längre och tro att allt sköter sig själv. Utan ni måste vara med att utveckla ert land som ni bor i. Ibland får ni känslan av andra länder, då handlar det om att blicka lite längre ut. Nu i dessa tider ska ni bara trava på framåt och se att saker och ting förändras.Ni lever här på jorden för att utveckla något som är gott.

Alla ni har egna liv att ta hand om som ni ska värna om. Det går inte förändra något som inte har förändrats. Det går inte förändra mot sin vilja som vill något annat.Ibland vill människor förändra för ge jorden god skjuts framåt. Många som ni möter på har idéer och vill  förändra, men vågar inte lyfta sin röst, för de är rädd. Många kan känna rädsla för andra spelar upp rädslan till ingen nytta, för er som måste se på.

Jag som uppstigen mästare Saint Germain säger till er, ”ni måste våga för att vinna, det som blir gott.”Sant Germin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.