Uppstigna mästaren Sananda vill berätta:

83539ÄNGEL”Äventyret kan börja, säger uppstigna mästaren Sananda. När jag säger, äventyr då tror ni det värsta, för ni är rädd”  Kan det handla om kontrollen som ni hela tiden försöker ge upp? ”Jag visste det” säger uppstigna mästaren Sananda ”ni är för rädd att släppa på kontrollen.” När ni löser upp något som är gammalt då kan det vara svårt att acceptera situationen som ni hamnar i.

2rddffa När tiden står stilla då vet ni att det händer mycket på andra plan. Då går vi in och planerar med er. Ni ser inte allt som händer hos er. Planen är ju redan skriven för er. I planen finns det ett stort äventyr som aldrig kommer ta slut.

Kontroll är ett gissel för alla människor som ni hela tiden halkar på. När ni arbetar med oss då kan ni inte ha kontroll. Rädslan finns inbakad i planen för att lösa upp det ni stöter på. Vi vet vad ni måste göra för att lösa upp det som gör ont. När man är klar med smärtan då går man vidare.

Tänk nu vilket liv som väntar när ni släpper all kontroll. Ni har sett att nya möjligheter dyker upp om man vågar följa med. Ni lär er att lita på er inre känsla som alltid svarar rätt. Tänk vilket liv ni kan få om ni lyssnar på er inre vägledare som är er intuition.

Sananda JesusBirgitta Andlig inspirationUppstigna Sananda säger, ”ni kan få ett fantastiskt liv. Lyssna och följ med nu”.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.