Ljuset är starkare än ni tror.

205616”I dag är ljuset starkare än ni tror”, säger uppstigna mästaren Sananda. Det skapar stora konflikter när ljuset stegrar sig. Hela landet kommer att stegra sig om ni inte är observant på det. Landet sover inte längre. Alla går runt och känner sig rädd.

”Vad kan hända om ni går runt och är rädd?” frågar uppstigna mästaren Sananda. 

Landets ekonomi håller på att gå åt ett håll har ni sätt. Och räddare blir ni av att ekonomin kommer sänka ert land. Om ni vågar en gång för alla sätta fram foten och säga ifrån. Vad tron ni händer då? frågar uppstigna mästaren Sananda.

BOK-MED_LJUSDet här är stora frågor ni står inför. Och ni måste våga se bakom skynket vad som gömmer sig där. Om ni inte vågar sätta ner foten och tala om hur ni vill att ert land ska se ut. Då skapar ni inre konflikter och rädslan sprider sig som ett gift i er. Sätter ni ner fötterna och berättar hur ni vill att ert land ska se ut. Då får ni in rättvisan i er.

Alla som bor i ert land ska vara med och bestämma. Alla här rätt att lägga sin egen röst.

”Om ni blundar och tänker hur ni vill att ert land ska se ut”, säger uppstigna mästaren Sananda. ”Vad ser ni då?” ”Jag vet att ni är duktig på att få ert land skina upp. ”

Men det handlar om att sätta gränser för att få ett land att blomstra. ” Ni har varit ett framtidsland. Och ni måste fortsätta vara ett framtidsland,” säger uppstigna mästaren Sananda.” Annars tappar ni roten till det ni en gång byggde upp.”

Sananda JesusBirgitta Andlig inspirationuppstigna mästaren Sananda!

 

En reaktion till “Ljuset är starkare än ni tror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.