Till eftertanke!

290402”Jag tala om för er, säger uppstigna mästaren saint Germain ” nu handlar det om att tänka efter ett tag. Vad är det som händer runt er just nu? Vart tror ni att jag vill komma med den frågan?”

Titta runt er ett tag, tänk efter flera gånger. Det som händer just nu i ert land handlar om att förändra och bygga en bättre och stabil grund att stå på. Det vi uppstigna mästarna ser, ni är rädd för förändring. Ni vill för det mesta att det ska se ut på samma sätt. När ni vaknar till en ny dag då vill ni att dagen ska se ut som den såg ut igår.

giffada3När ett land handlar i ett chocktillstånd då står hela värden och tittar på er. Alla har ögon på er. Från Andevärldens håll ser vi på samma sett att ni står inför ett svårt val. Det som är svårt för er, att ni behöver tänka som ni själv vill ha det. ”Hur tänker ni innerst inne?” säger uppstigna mästaren  saint Germain.

”Hur tycker du att ditt land ser ut?” frågar uppstigna mästaren saint Germain. Vad trycker du nu, håller på att hända i ert land? Upplever du orättvisor i ditt land? Känner ni er mindre värd? Tycker ni att ni blir överkörd, ni som bor i ert land? Får ni fram era rättigheter som ni borde få? Eller hamnar ni på sidan om och andra får ta för sig? ”Det här är viktigt fråga för er”, säger uppstigna mästaren saint Germain.

Ni står inför ett val och måste sätta fram era fötter för att få en bra rättvisa. Ibland glömmer människor bort sitt liv för de är upptagen med att hjälpa andra människor. De ser inte hur det ser ut hos sig själv. Ibland blir människor förblindade och sänker sig själv. I det här läget som ni står inför idag är det viktigt att inte bli förblindad. Utan med öppna ögon ska ni se.

Sant Germin.”Ni ska nu gå in för att rädda ert land. Där står ni idag”, säger uppstigna mästaren saint Germain.  

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.