Ärkeängeln Ariel vill berätta för er om den fria viljan.

Blogg Birgitta Andlig inspirationI alla tider har ni hört talas om ”den fria viljan” och aldrig fått riktigt svar på den, säger ärkeängeln Ariel. Jag ska berätta här för er vad den står för.

Om ni får en känsla av att göra något som ni upplever är kul att göra. Då är den fria viljan där för att trigga igång er. Ni börjar trigga igång såklart!, säger ärkeängeln Ariel.

Vad tror ni händer mer?, frågar Ärkeängeln Ariel. Tänk efter ens stund hur viljan fungerar. Finns egot mer i den fria viljan? frågar Ariel. Egot kan aldrig kliva in i den fria viljan. Utan egot kan gömma för de vill inte utforska den fria viljan. Utan egot stannar hemma, säger Ariel. Egot kan känna sig vilsen och rädd om fria viljan fortsätter att trycka på. Där kan egot sätta sig i emot. Fria viljan har inget med varandra att göra.

Ett fritt val kanske ni tänker, säger Ariel. I den fria viljan  finns det en målmedvetenhet som följer er både natt och dag. Varför tror ni att ni drömmer om det? Vad beror det på att ni tycker att det är intressant det ni drömmer om? frågar Ariel.

buch0014Ni skulle aldrig börjat att utforska den fria viljan om den inte fanns inom er. Ni skulle aldrig titta åt de hållet. Därför ligger era intressen på rätt plats för att följa den fria viljan. Ni kliver aldrig fel om ni följer den fria vilja. Det som händer, ni vågar utforska okända marker där ingen annan har gått. Den fria viljan förlöser er och öppna er för något större, säger Ariel. Ni vågar utforska och se vart ni hamnar.

Det finns en kod med när du föds för att följa den fria viljan. Därför är det viktigt att våga följa den fria viljan. Har med dig något nytt till jorden som ingen annan har.

Det som händer, säger Ariel, du får gå ensam när du utforskar och följer den fria viljan.

I slutet på er resa kommer glädjen och kärleken in.                                          NI blir glad och lycklig för ni följde den fria viljan.                                               Ni vågade gå i mål och få er  belöning. 

Ärkeängel Ariel Birgittta andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.